De Millionaire Mindset Casestudy's

Ontdek met welke methoden en strategieën jij een vermogen op kunt bouwen in minder dan 30 minuten per maand zelfs als je geen groot startkapitaal of veel kennis hebt!

19,99 

“Belachelijk krachtige en no-nonsense casestudy's voor meer rendement, dividend en een extra inkomen via het beleggen”

 • Al mijn trades, analyses en resultaten verzamelt in één programma waarmee jij de gedachtegang leert van een fundamenteel belegger zodat jij je vermogen over de lange termijn kunt laten "compounden".
 • Blauwdrukken die jij maar hoeft te kopiëren/plakken waarmee jij beter wordt in het herkennen van een winstgevende belegging dit betekent dat jij échte financiële vrijheid kunt gaan ervaren. 
 • De #1 strategie om jouw dividendinkomsten effectief in te zetten waardoor jij een structurele wederkerende inkomstenbron kan creëren zodat je geld kan verdienen zonder aan het werk te zijn. 
 • De meest effectieve strategieën die al werken zonder veel tijd en geld te investeren waarmee jij met slechts een klein bedrag en een half uur per maand kunt starten zodat je niet iedere avond kwijt bent aan het beleggen.
 • De #1 indicatoren die jij moet kennen om het risico van jouw belegging in te schatten waarmee jij kunt voorkomen dat je geld verliest op de beurs dit betekent dat jij niet ieder uur van de dag bezig bent met het beleggen. 
 • Je leert het basisprincipe achter de economie zodat jij precies weet op welk moment welke beleggingen het beste gaan renderen zodat je zelfs in slechte tijden kunt bouwen aan jouw financiële vrijheid.


Bestel al mijn casestudy's nu voor geen €19,99 maar €9,99

Wist je dat je ieder jaar 10% van je geld verliest als je dit op de spaarrekening laat staan? Dit is echt, de inflatie in Nederland is hoger dan 10% terwijl de rente nog op 0 staat en er geen vooruitzicht is op salarisverhogingen.


Hier is het probleem. Met spaargeld willen mensen ervoor zorgen dat zij op een dag financieel vrij zijn. Dat zij zelf de keuze kunnen maken om te gaan werken of om meer tijd te besteden aan hun dierbaren. Dat zij een middelvinger op kunnen steken naar hun baas, zonder dat dit consequenties heeft. Iedereen ziet in dat sparen niet meer de juiste weg is, dus denken veel mensen eraan om hun geld te gaan beleggen. Helaas beschikt 99% van de mensen niet over de juiste kennis om te gaan beleggen waardoor zij nooit beginnen met beleggen...


Stilzitten is verliezen betekent dit dus. Op deze manier zal je de dromen van financiële vrijheid nooit waar kunnen maken, maar zal je blijven werken tot je dood. Zolang je leeft zal je niet ervaren wat echte vrijheid is. Je zal nooit een middelvinger op kunnen steken naar je baas omdat je niet zonder salaris kan. Er moet dus een manier zijn om je geld te laten groeien...


Gelukkig is deze manier er écht! Binnen het beleggen zijn er talloze strategieën en methoden waarmee je op de lange termijn een vermogen op kunt bouwen, zonder veel tijd, geld en/of kennis te investeren. Deze methoden en strategieën pas ik dagelijks toe en kun je precies terug vinden in hét coachingstraject: The Milionaire Mindset Casestudy's!

De casestudy's waarvan andere beleggers niet willen dat jij ze bekijkt en ons vervloekt dat we dit voor een prikkie weggeven...

Robin Meijer 

Mijn missie de casestudy's

Al ruim 3 jaar helpen wij de "normale mens" om ervoor te zorgen dat hij op termijn financieel vrij kan worden. We hielpen al meer dan 500+ "normale mensen" op weg in dit avontuur via online & offline trainingen, gratis e-books, video's & blogs. Onze Beleggingsacademy is inmiddels een gevestigde naam in de markt. 


Toen wij met deze casestudy's begonnen was het vooral een initiatief om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het beleggen. Dit project liep door ons enthousiasme echter al snel uit de hand. Na een aantal maanden druk schrijven, video's opnemen en finetunen lagen ineens al onze meest krachtige beleggingsmethoden en strategieën op tafel. Met gepaste trots durf ik te zeggen dat dit de #1 inspiratiebron is om te starten met het opbouwen van een vermogen. 


Wij vinden dat iedere "normale mens" toegang zou moeten krijgen tot deze methoden en strategieën. Om die reden hebben we er alles aan gedaan om alle strategieën en methoden binnen decasestudy's volledig bloot te leggen. Dan is het voor jou slechts een kwestie van Copy, Paste ;-). 


Door middel van deze casestudy's leer je de meest waardevolle theorie achter het beleggen en zie je direct hoe dit wordt toegepast in de praktijk voor meer rendement, dividend en passieve inkomsten. Om die reden durf ik te zeggen dat we hiermee ongekend veel waarde weggeven, en dat voor een prikkie!


Maar je hoeft mij niet te geloven, kijk eens naar deze reviews

Heel praktisch!

Alles wordt haarfijn uitgelegd aan de hand van duidelijke voorbeelden. Ook wordt je aan het werk gezet met opdrachten om de technieken direct in de praktijk toe te passen!

Jeroen Meering

Super praktisch!

Uren vol aan waardevolle informatie en oefeningen die tijdens het toepassen stukje bij beetje steeds praktischer worden. Hartstikke bedankt hiervoor!

Roy Kleyweg

Heldere Uitleg
De basistechnieken worden op een heldere manier uitgelegd. Na elke module is er gelegenheid om vragen die stellen die door Robin uitgebreid worden beantwoord.
Merijn Woudt

Én deze resultaten

€ 19,99,-

Millionaire Mindset Casestudy's 

Dit is een coachingstraject dat bestaat uit 7 delen. In ieder deel wordt je meegenomen in het volledige proces van de aankoop van een beleggingsinstrument: van eerste idee, tot de analyses, tot de aankoop, tot de resultaten. Na inschrijven krijg je direct toegang tot de e-learning omgeving. De video's staan hier duidelijk geordend per deel die je altijd en overal kunt bekijken. Mocht je behoefte hebben aan persoonlijke ondersteuning kun je onder iedere video jouw vragen stellen en hier wordt altijd persoonlijk op gereageerd. Het coachingstraject bestaat uit: 

 • Deel 1: Het Fundament onder mijn beleggingen
 • Deel 2: Long Term AEX Winning
 • Deel 3:The 2K investment strategy
 • Deel 4: Internationaal gaan
 • Deel 5: Behoefte aan stabiliteit - Goud & Zilver!
 • Deel 6: Shell onderuit... Bijkopen!
 • Deel 7: Geografisch spreiden
 • Deel 8: Amerikaanse Staatsobligaties
 • Inclusief analyses over bedrijven als Shell, Ahold, Johnson & Johnson, maar ook edelmetalen als Goud & Zilver!

Mijn beleggingen zijn precies zo ontworpen dat deze op de korte termijn als geldmachine fungeren, maar op de lange termijn als fundament voor een prachtig vermogen. Het is dus bizar waardevol om te leren van mijn beleggingen.


Vandaag krijg je al toegang tot de casestudy's voor slechts 19,99 eu!

Waarschijnlijk is je diner bij de Mac nog duurder, hier ga je leren hoe je geld gaat verdienen aan de MacDonalds ;-)

100% tevredenheidsgarantie

Ik weet zeker dat dit aanbod direct van enorme toegevoegde waarde zal zijn in jou belegging carrière. Mocht het toch nog tegenvallen? Dan krijg je binnen 14 dagen zonder discussie je geld terug. Je kunt niet verliezen!

Wil jij meer rendement, vermogen, dividendinkomsten en vrijheid, zonder veel tijd, geld en kennis te investeren?