Deze verjaardagsdeal + een bizar bonussenpakket + 25% korting verloopt over:
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Vermogensgroei en passieve inkomsten genereren naast jouw fulltime job?

Maak rendement op je geld en bouw aan financiële vrijheid op een manier die bij jouw leven past

700+

cursisten geholpen

€30.000+

in de markt zitten

5

jaar jouw partner op de beurs
Robin Meijer, Oprichter van De Beleggingsacademy

Aangenaam, mijn naam is Robin Meijer

Toen ik eenmaal ging meedraaien in het "normale" werkende leven schrok ik van wat ik zag. Mensen die compleet in de stres door de gangen van het kantoor aan het rennen waren, 100% bezig met wat een ander van hun verwacht. Geen tijd om aan zichzelf te denken, en laat staan om er voor hun gezin te zijn.

Vervolgens ging ik nadenken: waarom doen die mensen dit, waarom geven zij alles op, inclusief zichzelf, om hun baas tevreden te houden? Het antwoord hierop is heel simpel: geld. Vanaf dat moment heb ik mij voor genomen om nooit compleet afhankelijk te zijn van mijn salaris dat dit voorgaat op alles en iedereen.

En dat is precies de reden waarom ik ben begonnen met het beleggen. Want stel je eens voor dat er een manier is om iedere maand een paar honderd euro te investeren in nog geen 5 minuten tijd. Stel je eens voor dat dit bedrag over een aantal jaar kan uitgroeien tot enkele tonnen en dat jouw dividendinkomsten oplopen tot duizenden euro's per kwartaal

Denk je dan ook niet dat je aardig onafhankelijk in het leven kunt staan? Ik noem het een back-up van een goed gevulde beleggingsrekening 

Precies dit zijn de grote dingen die het beleggen iedereen kunnen brengen. Maar om me heen zie ik het nog vaak misgaan in de praktijk. Ik zie namelijk dat veel mensen heel wat vooroordelen hebben over het beleggen:

 1. Het zou te veel tijd kosten
 2. Het zou te veel geld kosten
 3. En je zou er te veel kennis over moeten hebben

Om deze reden zie ik het volgende gebeuren:

Mensen rennen achter de hypes als Tesla en Bitcoin aan

Mensen maken het beleggen onnodig ingewikkeld

Mensen beginnen nooit en blijven leven van salaris tot salaris

Het gevolg?

68% van de mensen verliest geld op de beurs!

Vermogensgroei met lange termijn strategieën

Wist je dat het gemiddelde rendement, als je belegt in de "complete markt", de afgelopen 30 jaar 8% bedroeg. Wist je ook dat je met een maandelijkse investering van €250,- en een rendement van 8% over 45 jaar één miljoen bij elkaar hebt?

Dus waarom niet simpelweg investeren in de complete markt en het al beter doen dan 90% van de andere beleggers?

Het is voor iedereen weggelegd en daarom vormt deze strategie de ruggengraat van mijn beleggingen (practice what you preach).

Door deze winstgevende posities groeit mijn geld consistent met een tijdsinvestering van 5 minuten per maand, zonder veel kennis en groot startvermogen. 

+ Bouwen aan passieve inkomsten

Het allermooiste aan deze lange termijn strategieën is om je passieve dividendinkomsten te maximaliseren. Hoe mooi is het dat je op je posities vermogensgroei pakt, maar dat je zo nu en dan ook een heerlijk stukje dividend uitbetaald krijgt.

Gewoon terwijl je andere dingen aan het doen bent. 

Tuurlijk, dit extra inkomen is leuk. Maar hoe krachtig is het als je deze "snelle winsten" kun terug investeren in stabiele, lange termijn beleggingen zodat het de rest van je leven geld oplevert?

Dagelijks breng ik dit soort strategieën in de praktijk en zo ben ik erachter gekomen dat beleggen niet alleen is voor de mensen met genoeg geld, tijd en kennis. 

Wij van De Beleggingsacademy geloven erin dat iedere "normale" man of vrouw naast haar drukke agenda kan bouwen aan vermogensgroei en extra inkomsten op de beurs. Inmiddels hebben we al meer dan 700+ mensen mogen helpen in hun avontuur. 

Doe je ook mee?

Het coachingstraject was elke euro en elke minuut die ik er in geïnvesteerd heb meer dan waard.

En mocht Robin morgen met nieuw materiaal komen, dan sta ik eerste in de rij om het te downloaden.

Rudy Geens

Uren vol aan waardevolle informatie en oefeningen die tijdens het toepassen stukje bij beetje steeds praktischer worden. Hartstikke bedankt hiervoor!

Roy Kleyweg

Buiten het coachingstraject is Robin altijd bereid je verder te helpen. Iniddels heb ik al twee één-op-één sessies gehad en heb mijn eerste winstgevende beleggingen lopen!

David Veldhoen

Dit is wat je krijgt als lid van de BeleggingsAcademy!

12 Beleggingsacademy Masterclasses (t.w.v. €297,-)

Om succes te hebben op de beurs moet je precies op de hoogte zijn van waar de kansen liggen. Aan de stand van de economie kun je namelijk al bepalen welke beleggingen de komende periode interessant zijn, en welke hoogstwaarschijnlijk eindigen in een tranendal. Zo zijn obligaties bijvoorbeeld heel interessant in tijden dat de rente gaat dalen. 

Maar je moet wel weten waar deze kansen zich voordoen én je moet alle tools en kennis hebben om maximaal te kapitaliseren op deze kansen. Om deze reden houden wij maandelijks een Masterclass binnen De Beleggingsacademy. Hierin leer je precies wat experts zien als de grootste kansen voor de komende periode en krijg je alle tools om hiervan te profiteren. 

Direct Toegang

+ Wekelijkse updates van het laatste nieuws (t.w.v. €97,-)

Natuurlijk wil je niet volledig afhankelijk zijn van een ander die jou één op één verteld waar kansen liggen maar wil jij ook zelf een mening vormen over je beleggingen. Hier is wel één cruciaal onderdeel voor nodig: informatie.

Binnen De Beleggingsacademy krijg je wekelijkse updates van het laatste beursnieuws. Hiermee ben jij altijd op de hoogte van de huidige stand van zaken op de beurs en kun jij goed inschatten welke investering de beste kans van slagen heeft. 

Direct Toegang

+ Aandelen reviews (t.w.v. €50,-)

Bij het selecteren van individuele aandelen zie ik het vaak compleet misgaan bij veel beleggers. Vaak zie ik dat zij geen idee hebben waar ze naar moeten kijken. Ze hebben allerlei verwachtingen in hun hoofd wat de toekomst gaat brengen en besluiten blind te investeren in aandelen die hier iets mee te maken hebben. Het resultaat is vaak dat zij een groot gedeelte van hun geld verliezen.

Om winstgevende aandelen te selecteren moet je in ieder geval focussen op drie cruciale elementen. Door je hierop te focussen verklein je enerzijds de kans om te investeren in tikkende tijdbommen en vergroot je anderzijds de kans aanzienlijk om een winnend aandeel te selecteren. 

Binnen De Beleggingsacademy doen wij deze analyse voor jou in de vorm van aandelen reviews. Je krijgt een wekelijkse review van de populairste aandelen.

Direct Toegang

+ De Beleggingsacademy Praktijk Sessies (t.w.v. €100,-)

We verwachten niet van jou dat je na het volgen van de theorie direct klaar bent om rendement te maken op de beurs. Met een goede basis aan theorie ben je op de helft. Maar om echt een kickstart te geven aan jouw beleggingsavontuur heb je ook praktijk nodig.

Daarom hebben we een programma ontwikkeld met praktijksessies.Je krijgt iedere maand een nieuwe casestudy video waarin ik precies uitleg welke beleggingsinstrumenten ik heb aangekocht, welke analyses ik heb uitgevoerd, hoe ik deze heb aangekocht en welke resultaten ik hiermee heb behaald.

Hiermee zie jij de theorie direct in de praktijk komen door te leren van de werkwijze van een ervaren belegger. Je krijgt onder meer de volgende praktijksessies:

Direct toegang

Pieter Geert van den Beukel

"Fijn om mee te kijken met de gedachte gang van een ervaren belegger"

Fijn om op deze manier eens mee te kijken met de gedachte gang van een ervaren belegger. Heel goed dat ook wordt getoond dat het niet altijd goed uitpakt en dat soms verlies ook heel realistisch is.
Sommige casestudies waren al eerder (gratis) gepubliceerd en hadden hier dus minder toegevoegde waarde.

+ De Beleggingsacademy: Exclusief toegang tot drie coachingstrajecten (t.w.v. €544,-)

1. De Beleggingsacademy  t.w.v. €397,- 

" Het meest complete coaching traject dat jou stap-voor stap omtovert van leek naar winstgevend belegger" 

 • Je krijgt een vast stappenplan die jij maar hoeft te doorlopen om een potentieel winstgevend aandeel te selecteren zodat jij zonder veel tijd en kennis een mooi rendement kunt maken.
 • Je leert in welke instrumenten jij kunt beleggen en hoe deze werken zodat jij hier direct in kunt handelen als een mooie kans zich voordoet en jij voorkomt dat je geld verliest door onwetendheid. 
 • Jij leert de basis van de economie zodat jij weet welke beleggingen het beste renderen per fase van de economie waarmee jij zelfs in slechte tijden je geld kunt laten groeien. 
 • Jij leert hoe jij koersen kunt lezen en hier patronen in kunt ontdekken zodat jij precies weet op welk moment jij in moet stappen zodat jij kunt leven als een echte "trader" met een locatie onafhankelijk inkomen.
 • Jij leert hoe je een beleggingsplan maakt die past bij jouw situatie waarmee jij nooit meer risico neemt dan dat bij jou situatie past. Zo blijf jij financieel gezond en laat je jouw geld op verantwoorde wijze groeien.
 • De meest effectieve strategieën die al werken zonder veel tijd en geld te investeren waarmee jij met slechts een klein bedrag en een half uur per maand kunt starten zodat je niet iedere avond kwijt bent aan het beleggen.
 • Een complete module waarin jij leert hoe je jouw eerste transactie uit kunt voeren, van het kiezen van een broker tot het klikken op de "koop" knop. Na het volgen hiervan ben jij in staat om te starten met het beleggen. 
 • De #1 indicatoren die jij moet kennen om het risico van jouw belegging in te schatten waarmee jij kunt voorkomen dat je geld verliest op de beurs dit betekent dat jij niet ieder uur van de dag bezig bent met het beleggen. 
 • De methoden en strategieën zijn gebasseerd op de zwakte en emotie van andere beleggers. De methoden zijn dus 100% future proof zodat jij een blauwdruk heb waarmee je zowel nu als in de toekomst winst kunt maken.
 • Je leert hoe je je dividendinkomsten effectief in kunt zetten waarmee jij een structurele, wederkerende inkomstenbron kan creëren zodat je kunt bouwen aan je passieve inkomsten.  
Direct toegang

Dit is wat je leert in het Beleggingsacademy Coachingstraject

Het fundament onder jouw beleggingen

 • Hét principe van risico & rendement zodat jij op een verantwoorde manier je geld laat groeien. 
 • Je kent de kracht van het beleggen zodat je dit optimaal kunt benutten in je strategieën.
 • Je kent de #1 fouten die alle beleggers maken zodat jij een hoop geld kunt besparen. 

Jouw beleggingsinstrumenten

 • Je weet in welke instrumenten je kunt beleggen zodat je geen kansen mist door onwetendheid.
 • Je leert het meest populaire beleggingsinstrument kennen: de ETF. 
 • Je weet precies hoe beleggingsinstrumenten in zijn werk gaan zodat jij goed voorbereid de beurs op gaat.

Bedrijven beoordelen met de fundamentele analyse

 • Je weet op welke indicatoren jij een bedrijf moet beoordelen zodat jij een winstgevend bedrijf kunt spotten.
 • Je weet precies in welke fase van de economie we ons bevinden waarop jij je aankopen af kunt stemmen. 
 • Je leert welk nieuws de beurzen in beweging kan zetten. 

Koersen voorspellen met de technische analyse

 • Je weet hoe je verschillende soorten grafieken kunt lezen. 
 • Jij kunt patronen ontdekken in een grafiek zodat je het koersverloop kunt voorspellen. 
 • Je weer precies wanneer een indicator een koop- of verkoopsignaal afgeeft.

Jouw beleggingsplan

 • Je weet hoe je jouw beleggingsportefeuille in moet gaan richten.
 • .Je weet precies vanaf welke website jij je informatie vandaan kunt halen voor een optimaal rendement. 
 • Je krijgt praktische voorbeelden welke portefeuille het beste past bij een bepaalde situatie. 

De Succesvolste Beleggingsstrategieën

 • Hoe je zonder veel tijd en geld een mooi vermogen kunt opbouwen op de lange termijn. 
 • .je leert of een defensieve of offensieve strategie beter bij jou past. 
 • .Je gaat aandelen op een bijzondere manier beoordelen: opzoek naar de koopjes!

+ Jouw eerste transactie

 • Je weet welke brokers er zijn en welke broker het best bij jou past. 
 • Ik neem je stap voor stap mee: van het aanmaken van een account tot je eerste aankoop.
 • Je kent alle praktische zaken om een aandeel te kopen zodat niet jou hoeft te stoppen. 

+ Coachingstraject 2: The Professional Trading Program t.w.v. €97,- 

Waar beleggen je helpt om een passief inkomen op te bouwen, helpt het traden jou om een locatieonafhankelijk inkomen op te bouwen. Waar je bij beleggen koopt en pas over 10 jaar verkoopt, wil je met het traden winst maken op de korte termijn. Bij aanmelding tot de Beleggingsacademy krijg je automatisch toegang tot hét unieke coachingstraject: The Professional Trading Program waar je precies leert hoe je winstgevend kunt traden!

+ Coachingstraject 3: The Fundamental Investors Guide t.w.v. €150,- 

Het fundamenteel beleggen is veruit de meest krachtige vorm van beleggen. Deze manier van beleggen staat aan de basis van het succes van grote beleggers als Warren Buffet. Bij aanmelding tot de Beleggingsacademy krijg je als bonus ook toegang tot dit coachingstraject. Hierin leer je het stappenplan van een fundamenteel belegger. We duiken samen in de resultatenrekening, balansen & cashflow statements om het bedrijf te analyseren!

Alles wordt haarfijn uitgelegd aan de hand van duidelijke voorbeelden. Ook wordt je aan het werk gezet met opdrachten om de technieken direct in de praktijk toe te passen!

Jeroen Meering

 De basistechnieken worden op een heldere manier uitgelegd. Na elke module is er gelegenheid om vragen die stellen die door Robin uitgebreid worden beantwoord. Een erg interessante cursus die het geld helemaal waard is.

Merijn Woudt

+ Toegang tot de Beleggingsacademy Community (onbetaalbaar😉 )

Als member van de Beleggingsacademy kom je in onze community. Dit is een warm bad met gelijkgestemden die ook serieus zijn om een extra inkomen en een vermogen op te bouwen met het beleggen. In deze community kun je al jouw vragen stellen, je succesen delen, je analyses delen en leren van de analyses en ideeën van andere. 

Je kunt van andere beleggers dus precies zien welke strategieën zij toepassen en waarom en je kunt analyses vinden van verschillende bedrijven. Dit is dé inspiratie die jij nodig hebt in jouw beleggingsavontuur. 

Direct Toegang

Kennis Delen

Leer van de successen van andere beleggers. Iedereen kan zijn analyses, strategieën, aankopen en resultaten delen. Dus gebruik dit als inspiratie of vraag feedback. 

Netwerken

Breid je netwerk uit met andere die serieus zijn over hun financiële toekomst! Waar je in privékringen misschien als een "gekkie" gezien wordt, kom je bij  De Beleggingsacademy alleen maar gelijkgestemden tegen!

Challenges

Doe mee met challenges om grote sprongen te maken in jouw beleggingsavontuur en persoonlijke financiën. Denk aan challenges om binnen een aantal dagen naar je eerste aankoop toe te werken.

Totale waarde: €1.188,-

De investering voor De Beleggingsacademy is niet het bovenstaande bedrag. We hebben het beste aanbod gemaakt wat je in Nederland en België kunt vinden op het gebied van beleggen maar we hebben gekozen voor een vorm die toegankelijk is voor iedereen. Maak je er te weinig gebruik van? Of vind je de inhoud niet interessant? Dan kun je stoppen wanneer je wil. Zonder dat je daar duizenden euro's aan hebt uitgegeven.

Klaar voor vermogensgroei? Sluit je aan bij De Beleggingsacademy: 

Meest gekozen

Jaarlidmaatschap

€1188,-
€197,-
4 maanden gratis!
  • Wekelijkse updates van het laatste beursnieuws (t.w.v. €97)
  • 12 Beleggingsacademy Masterclasses (t.w.v. €297)
  • Praktijksessies (t.w.v. €100)
  • Aandelen reviews (t.w.v. €50)
  • De Beleggingsacademy Community (onbetaalbaar ;-))
  • Beleggingsacademy coachingstraject (t.w.v. €397)
  • The Professional Trading Program (t.w.v. €97)
  • The Fundamental Investors Guide (t.w.v. €150)

  Totale waarde  €1.188,-


Direct toegang


Prijsvast - nooit een verhoging zolang je lid bent

Maandlidmaatschap

€1188,-

€24,99
  • Wekelijkse updates van het laatste beursnieuws (t.w.v. €97)
  • 12 Beleggingsacademy Masterclasses (t.w.v. €297)
  • Praktijksessies (t.w.v. €100)
  • Aandelen reviews (t.w.v. €50)
  • De Beleggingsacademy Community (onbetaalbaar ;-))
  • Beleggingsacademy coachingstraject (t.w.v. €397)
  • The Professional Trading Program (t.w.v. €97)
  • The Fundamental Investors Guide (t.w.v. €150)

  Totale waarde  €1.188,-


Direct toegang
Prijsvast - nooit een verhoging zolang je lid bent

100% tevredenheidsgarantie

Ik weet zeker dat dit aanbod direct van enorme toegevoegde waarde zal zijn in jou belegging carrière. Mocht het toch nog tegenvallen? Dan krijg je binnen 14 dagen zonder discussie je geld terug. Je kunt niet verliezen!
Meld je aan voor De Beleggingsacademy 


DEZE RESULTATEN ZIJN ER AL MEE BEHAALD...

+3.300 euro winst   op een van mijn lange termijn strategieën
+400 euro winst op Shell
+500 euro winst op Goud & Zilver
190 euro winst met een Belegging in Ahold
+24% met een Belegging in Novartis 
130 euro winst met een trade op AIR FRANCE-KLM in slechts 4 uur tijd
+60 euro winst op NN Group

Zet vandaag jouw eerste stap naar financiële vrijheid.

Klik hieronder om direct toegang te krijgen.

Veelgestelde vragen

Wat is er veranderd in De Beleggingsacademy?

De Beleggingsacademy is niet alleen een "kenniscentrum" waar je meerdere online coachingstrajecten kunt vinden die jou gaan helpen in je avontuur op de beurs. Maar we hebben nu een levendige community waarin we jou blijvend op de hoogte houden van de mooiste beleggingskansen, aandelen reviews en masterclasses zodat jij alles hebt om te kapitaliseren op deze kansen. En dit voor iedereen het #1 platform is om naast je full-time job en met een normaal salaris kan bouwen aan vermogensgroei. Dit doe je met een groep gelijkgestemde, zodat jij met zijn alle kan bouwen aan dit gemeenschappelijke doel. 

Hoeveel geld heb ik nodig om te beginnen met het beleggen?

Naast de investering in de Academy kun je al beginnen met beleggen met een klein (maandelijks) bedrag.  De strategieën die het afgelopen jaar het beste hebben gepresteerd zijn ook de strategieën waarbij je periodiek een klein bedrag inlegt.  


Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze cursus past bij jou als je opzoek bent naar manieren om je geld te laten groeien. Volgende groepen gaan zeker baat hebben bij dit coachingstraject:

 • De beginnende belegger. Misschien weet je nog helemaal niks over de beleggingswereld of heb je al een flinke dosis kennis. Deze cursus gaat jou enorm helpen bij de eerste stappen op de beurs.
 • De passieve belegger. Ben jij een belegger die niet veel handelt? Dan gaan de methoden en strategieën in dit traject jou zeker verder helpen.
 • De vaardige belegger. Ben jij een belegger die ook in de meer complexe instrumenten wilt beleggen als opties en turbo’s? Dan leer je hier in de Beleggingsacademy alles over.
 • Daytrader. Zelfs als je wilt gaan daytraden is deze cursus uitermate geschikt voor jou. Je krijg namelijk The Professional Trading Program helemaal gratis.


Wat krijg ik precies als lid van de Beleggingsacademy? 

Als lid van De Beleggingsacademy krijg je onder meer toegang tot alle drie de coachingstrajecten. Daarnaast kom je in een community waarin jij samen met gelijkgestemden keihard gaat werken aan jouw avontuur op de beurs. In deze community delen wij ongekend veel waarde te geven om ervoor te zorgen dat je enerzijds op de hoogte bent van de kansen en anderzijds in staat bent om hier maximaal op te kapitaliseren. Dit doen we met onder meer wekelijkse updates, masterclasses, stock reviews en praktijksessie. Zie hieronder het comlete aanbod:

 • Wekelijkse updates van het laatste beursnieuws (t.w.v. €97)
 • 12 Beleggingsacademy Masterclasses (t.w.v. €297)
 • Praktijksessies (t.w.v. €100)
 • Aandelen reviews (t.w.v. €50)
 • De Beleggingsacademy Community (onbetaalbaar ;-))
 • Beleggingsacademy coachingstraject (t.w.v. €397)
 • The Professional Trading Program (t.w.v. €97)
 • The Fundamental Investors Guide (t.w.v. €150)


Ik wil me aanmelden, wanneer krijg ik toegang

Na aanmelding krijg je direct een e-mail met je inloggegevens voor de Beleggingsacademy. Hiermee kun je direct inloggen in de e-learning omgeving waarin je toegang krijgt tot alle content. Je kunt dus binnen één minuut van start gaan.


Ik heb een baan of studie, hoeveel tijd gaat het beleggen mij kosten?

Beleggen hoeft helemaal niet veel tijd te kosten. Wist je dat de beste strategieën juist zo min mogelijk tijd in beslag nemen? Zo besteedt ik zelf niet meer dan een kwartier per maand aan mijn meest winstgevende strategieën.


Via welke broker moet ik beleggen, en hoeveel geld gaat mij dit kosten?

Van de Beleggingsacademy kunnen wij jou niet één specifieke broker voorschrijven aangezien de ervaringen met brokers sterk persoonsgebonden zijn. Wel helpen we jou op weg door zoveel mogelijk informatie te geven over verschillende brokers en leggen wij je uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een broker. De kosten hiervan zijn sterk afhankelijk van de keuze van je broker en de beleggingsinstrumenten. Vaak is een rekening openen gratis en betaal je een klein deel transactiekosten per transactie. Het is dus aan jou. Wordt het DeGiro, Mexem of Binck? In deze cursus leer jij zelf deze keuze te maken.


Zijn er verborgen kosten?

Binnen de Beleggingsacademy zijn er geen verborgen kosten. Bij veel andere coachingstrajecten zie je dat er bepaalde tools worden aangeraden waarvoor je moet betalen waardoor je uiteindelijk veel duurder uit bent.

Bij de Beleggingsacademy betaal je uitsluitend de eenmalige investering. Alle tools die wij jou in het coaching traject aanreiken zijn 100% gratis en direct te gebruiken. Geen verborgen kosten dus!


Hoe werkt de 100% tevredenheidsgarantie?

Ik weet zeker dat de Beleggingsacademy voor jou één groot succes gaat worden. Mocht het onverhoopt toch niet voldoen aan je verwachtingen, stuur dan binnen 14 dagen gerust een mailtje en ik betaal je per direct en zonder vragen iedere cent terug.


Krijg ik persoonlijke ondersteuning tijdens het coachingstraject?

In de e-learning omgeving is er bij iedere module ruimte om je vragen te stellen. Deze vragen worden persoonlijk beantwoord. We stoppen pas als het volledig duidelijk is voor jou!


Ik heb al mijn eerste beleggingen lopen, is de Beleggingsacademy dan nog steeds geschikt voor mij?
Zeker! Mijn eerste belegging was op zijn zachts gezegd één groot drama. Ik raakte bijna mijn volledige inleg kwijt. Pas toen ik mij ging verdiepen in het beleggen en de juiste aandelen stappenplannen, technieken en strategieën toepaste, ging ik pas echt resultaat boeken. Grote kans dat dit ook voor jou geldt.


Hoe kan ik de trainingen volgen?Op het moment dat jij jouw plekje claimt in de Beleggingsacademy dan krijg je toegang tot de e-learning omgeving. Deze omgeving is geordend per module en filmpjes van maximaal 20 minuten. (zo hoef jij niet voortdurend naar informatie te zoeken) Daarnaast kun jij eenvoudig de opdrachten downloaden, persoonlijk vragen aan mij stellen en de training volgen waar en wanneer je maar wilt.


Ik heb geen idee waarin ik wil beleggen, wat nu?

Geen enkel probleem! In de eerste modules van de Beleggingsacademy leer je precies welke beleggingsinstrumenten er zijn en welke het beste bij jou passen. Gedurende de module leer jij precies welke strategie goed bij jou past. Voor je het weet heb je een duidelijk beeld waarin je wilt investeren zodat je een mooi rendement kunt maken, zonder dat je teveel risico neemt.Schrijf je in

Krijg toegang tot de e-learning omgeving

Begin direct met leren met 14 dagen niet goed geld terug!