Het exclusieve membership tot De Beleggingsacademy + unieke bonussen + 25% korting verloopt over:
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Rendement maken op je geld zodat je niet moet blijven werken tot je pensioen maar heb je geen idee waar je moet beginnen en heb je er geen tijd voor?

Samen bouwen we aan jouw rendement

Je bent 100% afhankelijk van maar één inkomstenbron. Iedere dag ben je weer keihard aan het werk om aan het eind van de maand je salaris binnen te krijgen. Op zich is hier niets mis mee, een prima baan, een prima salaris en prima collega’s. Maar het is op dit moment ook niets meer dan dat: prima.

Je weet dat je meer uit het leven wilt halen. Dat je de mogelijkheid wilt hebben om je leven in te richten hoe je zelf wilt. Je wilt doen waar je gelukkig van wordt, je wilt meer tijd besteden met je dierbaren, je wilt meer tijd overhouden om te sporten en aandacht te geven aan jezelf.

Maar de harde realiteit is dat dit niet gaat lukken als je 100% afhankelijk blijft van maar één inkomstenbron. En als je nu niets doet, wordt dit probleem alleen maar groter:

De inflatie is nog nooit zo hoog geweest

waardoor een steeds groter gedeelte van je inkomen opgaat aan vaste lasten.

Een pensioen is kun je niet meer verwachten

De pensioenleeftijd gaat omhoog en de pensioenstelsels staan zwaar onder druk

De werkdruk wordt steeds groter

waardoor je nog minder tijd kunt maken voor de dingen die er echt toe doen in het leven

Vindt een manier om geld te verdienen terwijl je slaapt, anders zal je blijven werken tot je dood...

Robin Meijer, Oprichter van De Beleggingsacademy

Aangenaam, mijn naam is Robin Meijer

En wat ik hier beschrijf is in grote lijnen onderdeel van mijn verhaal. Ik was er klaar mee om volledig afhankelijk te zijn van maar één inkomstenbron en heb een manier gevonden om op termijn financieel vrij te worden.

Nu wil ik dat jij je voorstelt dat jij die manier hebt gevonden om je geld consequent te laten groeien. Je weet precies hoe je jouw geld moet investeren om ervoor te zorgen dat dit aan de ene kant meer waard wordt., maar jou anderzijds ook nog een passieve inkomstenbron oplevert.

Iedere maand investeer je een paar honderd euro in nog geen half uur tijd wat jou een jaarlijks rendement oplevert van 8%. Daarnaast krijg je ook, volledig passief, ieder kwartaal een bedrag bijgeschreven op je rekening.

Stel je eens voor dat je dit bedrag na een aantal jaren kan laten uitgroeien tot enkele tonnen en je passieve inkomstenbron kan oplopen tot duizenden euro’s per kwartaal. Dit alles met slechts een kleine tijdsinvestering van slechts 30 minuten per maand.

Deze manier is er, en dat is het beleggen.En precies dit is de reden dat ik De Beleggingsacademy heb opgericht. Ik laat hierin precies zien hoe jij jouw vermogen over de lange termijn kunt laten groeien voor meer financiële rust, vrijheid en een gelukkiger leven.

+€2.100,- op 1 positie (+46%)

De afgelopen jaren heb ik een zeer effectieve strategie overgenomen en gefinetuned omtrent het lange termijn beleggen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik op de Nederlandse AEX-index een prachtig rendement behaald van maar liefst €2.100,- (exclusief de dividenden). Deze specifieke strategie pas ik ook toe op andere aandelen (practice what you preach). Door deze winstgevende posities brengt mijn geld nog meer geld op, terwijl ik er weinig tijd in hoef te investeren.

Compound interest, het achtste wereldwonder

De kracht van het beleggen zit hem in het compound interest, of terwijl, rendement op rendement. Door in te zetten op compound interest zal je vermogen veel sterker groeien dan bij normale rente die je krijgt op de spaarrekening. Sterker nog, op de lange termijn zal je vermogen ruim vijf keer zo groot zijn door compound interest toe te passen. 

Precies dit is de reden dat het beleggen zo krachtig is. Je selecteert de strategieën waarmee je jouw geld optimaal kan laten compounden en je zult een vermogen opbouwen waar je alleen maar van kunt dromen. 

En dit is slechts één van de strategieën die jij gaat leren in De Beleggingsacademy

De Beleggingsacademy is alles wat je nodig hebt als je serieus bent over het opbouwen van het vermogen en het creëren van een passieve inkomstenbron. Doe je mee?

"Het meest complete coaching traject dat jou stap-voor stap omtovert van leek naar winstgevend belegger" 

 • Je krijgt een vast stappenplan die jij maar hoeft te doorlopen om een potentieel winstgevend aandeel te selecteren zodat jij zonder veel tijd en kennis een mooi rendement kunt maken.
 • Je leert in welke instrumenten jij kunt beleggen en hoe deze werken zodat jij hier direct in kunt handelen als een mooie kans zich voordoet en jij voorkomt dat je geld verliest door onwetendheid. 
 • Jij leert de basis van de economie zodat jij weet welke beleggingen het beste renderen per fase van de economie waarmee jij zelfs in slechte tijden je geld kunt laten groeien. 
 • Jij leert hoe jij koersen kunt lezen en hier patronen in kunt ontdekken zodat jij precies weet op welk moment jij in moet stappen zodat jij kunt leven als een echte "trader" met een locatie onafhankelijk inkomen.
 • Jij leert hoe je een beleggingsplan maakt die past bij jouw situatie waarmee jij nooit meer risico neemt dan dat bij jou situatie past. Zo blijf jij financieel gezond en laat je jouw geld op verantwoorde wijze groeien.
 • De meest effectieve strategieën die al werken zonder veel tijd en geld te investeren waarmee jij met slechts een klein bedrag en een half uur per maand kunt starten zodat je niet iedere avond kwijt bent aan het beleggen.
 • Een complete module waarin jij leert hoe je jouw eerste transactie uit kunt voeren, van het kiezen van een broker tot het klikken op de "koop" knop. Na het volgen hiervan ben jij in staat om te starten met het beleggen. 
 • De #1 indicatoren die jij moet kennen om het risico van jouw belegging in te schatten waarmee jij kunt voorkomen dat je geld verliest op de beurs dit betekent dat jij niet ieder uur van de dag bezig bent met het beleggen. 
 • De methoden en strategieën zijn gebasseerd op de zwakte en emotie van andere beleggers. De methoden zijn dus 100% future proof zodat jij een blauwdruk heb waarmee je zowel nu als in de toekomst winst kunt maken.
 • Je leert hoe je je dividendinkomsten effectief in kunt zetten waarmee jij een structurele, wederkerende inkomstenbron kan creëren zodat je kunt bouwen aan je passieve inkomsten.  
Direct toegang

Het coachingstraject was elke euro en elke minuut die ik er in geïnvesteerd heb meer dan waard.

En mocht Robin morgen met nieuw materiaal komen, dan sta ik eerste in de rij om het te downloaden.

Rudy Geens

Dit is wat je krijgt als lid van de BeleggingsAcademy!

Beleggingsacademy Praktijk Sessies (t.w.v. €200,-)

We verwachten niet van jou dat je na het volgen van de theorie direct klaar bent om rendement te maken op de beurs. Met een goede basis aan theorie ben je op de helft. Maar om echt een kickstart te geven aan jouw beleggingsavontuur heb je ook praktijk nodig.

Daarom hebben we een programma ontwikkeld met praktijksessies.Je krijgt iedere maand een nieuwe casestudy video waarin ik precies uitleg welke beleggingsinstrumenten ik heb aangekocht, welke analyses ik heb uitgevoerd, hoe ik deze heb aangekocht en welke resultaten ik hiermee heb behaald.

Hiermee zie jij de theorie direct in de praktijk komen door te leren van de werkwijze van een ervaren belegger. Je krijgt onder meer de volgende praktijksessies:

Dit is de agenda voor de praktijk sessies

Het fundament achter mijn beleggingen

In deze praktijksessie leer je volgens welke fundamenten ik beleg. Je krijgt uniek inzicht in het "long term thinking" als basis voor de beleggingen. Daarnaast leer je hoe de stand van de economie invloed heeft op de verschillende soorten beleggingen. 

 • Welke strategieën ik in de praktijk toepas voor lange termijn vermogensgroei
 • Hoe ik het soort belegging afstem op de stand van de economie
 • Hoe beleggen op korte termijn gelijk staat aan grilligheid maar op de lange termijn aan groei

Long Term AEX Strategy

Hier zie je direct hoe ik het #1 fundament onder mijn beleggingen in de praktijk breng. In deze praktijk sessie leer je de ruggengraat onder mijn beleggingen: een gespreide investering in zowel tijd, bedrijven, sectoren en landen.
 • Uniek en praktisch inzicht in mijn meest winstgevende strategie "middelen".
 • Hoe je met één beleggingsinstrument in alle bedrijven van de AEX kunt beleggen.
 • Hoe je de principes van Compounding Interest optimaal toe kunt passen binnen deze strategie. 

The 2K Investment Strategy

In deze praktijksessie leer je hoe ik eenmalig een bedrag van €2.000,- heb belegt. Ook hier zie je het fundament onder mijn beleggingen terugkomen. Op basis van de stand van de economie ben ik een aantal bedrijven gaan selecteren: 
 • Hoe ik op basis van de huidige stand van de economie een aantal aandelen heb geselecteerd
 • Waarom bedrijven uit de voedingsmiddelen branche "outperformen" als het economisch tegenzit
 • Hoe ik bedrijven ben gaan beoordelen op financiële stabiliteit, dividend en de koers/winst verhouding

Internationaal gaan

Tijdens de evaluatie van mijn portefeuille kwam ik tot de conclusie dat ik (te) zwaar in Nederland belegt zat, wat een hoop risico's met zich meebrengt. In deze casestudy leer je hoe ik meer geografische spreiding heb aangebracht in mijn beleggingen:

 • Een uniek inkijkje in de evaluatie van mijn vermogen
 • Welke internationale etf ik heb gekozen en de reden hiervan
 • Hoeveel geld ik verwacht te verdienen met deze strategie (verdeel in koerswinst als dividendrendement)

Behoefte aan stabiliteit

Aangezien de economie op volle toeren aan het draaien was en er als een gek geld werd bijgedrukt door de centrale banken, had ik behoefte aan stabiliteit. In deze praktijksessie leer je alles over mijn goud en zilver aankopen:
 • De reden waarom ik goud en zilver heb aangekocht als bescherming tegen de grote hoeveelheden bijgedrukt geld
 • Waarom ik verwacht dat de zilverprijs zou gaan stijgen gezien het spel tussen vraag en aanbod
 • Hoe ik via een etf heb belegt in fysiek goud en zilver en hoe jij dit ook kunt

Shell onderuit… Bijkopen!

Iets wat iedereen kan gebeuren, je gelooft 100% in een aandeel, heb je analyses gedaan, je koopt de aandelen... En de koers neemt een duikvlucht. In deze praktijksessie leer je hoe ik ben omgegaan met een enorme beursdaling van Shell:
 • Hoe ik op een verlies van 30% op Shell kwam te staan door COVID en de crash van de olieprijs
 • Hoe ik hierna naar de "fundamtals" van Shell ben gaan kijken: Debt-to-equity, dividend en koers/winst verhouding
 • Van -30% naar +30% door hele sterke fundamentals

Non-Cyclische aandelen

In deze praktijksessie leer je het verschil tussen cyclische en non-cyclische aandelen. Cyclische aandelen presteren beter als de economie aantrekt, non-cyclische juist als de economie wegzakt. Je ziet onder andere:
 • Hoe ik op basis van de conjunctuur van het moment een keuze heb gemaakt voor een soort aandeel
 • Waarom Randstad een betere investering is tijdens laagconjunctuur en Unilever bij hoogconjunctuur
 • In welke Amerikaanse non-cyclische bedrijven ik heb geïnvesteerd 

RISK ON - Just Eat Investment

Soms is het goed om een risico te nemen. In het nieuws wordt er veel gepraat over Just Eat Takeaway en ik heb de sprong genomen om hierin te investeren. In deze praktijksessie leer je:
 • Waarom ik heb geïnvesteerd in Just Eat Takeaway
 • Waarom dit een belegging is met een veel groter risico dan mijn andere beleggingen
 • Het meest bedroevende resultaat dat ik heb gemaakt op een belegging, ooit!

Amerikaanse staatsobligatie

2022, het jaar dat de rente bizar is gestegen. Wat iedereen nooit voor mogelijk had gehouden is gebeurd, de inflatie ging door het dak, de rente stijgt en het inkomen gaat achteruit. Een ideaal moment voor Amerikaanse Staatsobligaties. In deze praktijksessie leer jij:
 • Hoe de koersen van obligaties bewegen op een verandering in de rente
 • Hoe de rentebesluiten van de FED en ECB tot stand zijn gekomen en wat daar de vooruitzichten van zijn
 • Waarom ik denk dat de rente op het hoogste punt zit en waarom dit positief is voor obligaties

De Beleggingsacademy Community (t.w.v. €300,-)

Als member van de Beleggingsacademy kom je in onze community. Dit is een warm bad met gelijkgestemden die ook serieus zijn om een extra inkomen en een vermogen op te bouwen met het beleggen. In deze community kun je al jouw vragen stellen, je succesen delen, je analyses delen en leren van de analyses en ideeën van andere. 

Je kunt van andere beleggers dus precies zien welke strategieën zij toepassen en waarom en je kunt analyses vinden van verschillende bedrijven. Dit is dé inspiratie die jij nodig hebt in jouw beleggingsavontuur. 

Direct Toegang

Kennis Delen

Leer van de successen van andere beleggers. Iedereen kan zijn analyses, strategieën, aankopen en resultaten delen. Dus gebruik dit als inspiratie of vraag feedback. 

Netwerken

Breid je netwerk uit met andere die serieus zijn over hun financiële toekomst! Waar je in privékringen misschien als een "gekkie" gezien wordt, kom je bij  De Beleggingsacademy alleen maar gelijkgestemden tegen!

Challenges

Doe mee met challenges om grote sprongen te maken in jouw beleggingsavontuur en persoonlijke financiën. Denk aan challenges om binnen een aantal dagen naar je eerste aankoop toe te werken.

Alles wordt haarfijn uitgelegd aan de hand van duidelijke voorbeelden. Ook wordt je aan het werk gezet met opdrachten om de technieken direct in de praktijk toe te passen!

Jeroen Meering

 De basistechnieken worden op een heldere manier uitgelegd. Na elke module is er gelegenheid om vragen die stellen die door Robin uitgebreid worden beantwoord. Een erg interessante cursus die het geld helemaal waard is.

Merijn Woudt

Na het volgen van dit coachingstraject weet je alles over:

Het fundament onder jouw beleggingen

 • Hét principe van risico & rendement zodat jij op een verantwoorde manier je geld laat groeien. 
 • Je kent de kracht van het beleggen zodat je dit optimaal kunt benutten in je strategieën.
 • Je kent de #1 fouten die alle beleggers maken zodat jij een hoop geld kunt besparen. 

Jouw beleggingsinstrumenten

 • Je weet in welke instrumenten je kunt beleggen zodat je geen kansen mist door onwetendheid.
 • Je leert het meest populaire beleggingsinstrument kennen: de ETF. 
 • Je weet precies hoe beleggingsinstrumenten in zijn werk gaan zodat jij goed voorbereid de beurs op gaat.

Bedrijven beoordelen met de fundamentele analyse

 • Je weet op welke indicatoren jij een bedrijf moet beoordelen zodat jij een winstgevend bedrijf kunt spotten.
 • Je weet precies in welke fase van de economie we ons bevinden waarop jij je aankopen af kunt stemmen. 
 • Je leert welk nieuws de beurzen in beweging kan zetten. 

Koersen voorspellen met de technische analyse

 • Je weet hoe je verschillende soorten grafieken kunt lezen. 
 • Jij kunt patronen ontdekken in een grafiek zodat je het koersverloop kunt voorspellen. 
 • Je weer precies wanneer een indicator een koop- of verkoopsignaal afgeeft.

Jouw beleggingsplan

 • Je weet hoe je jouw beleggingsportefeuille in moet gaan richten.
 • .Je weet precies vanaf welke website jij je informatie vandaan kunt halen voor een optimaal rendement. 
 • Je krijgt praktische voorbeelden welke portefeuille het beste past bij een bepaalde situatie. 

De Succesvolste Beleggingsstrategieën

 • Hoe je zonder veel tijd en geld een mooi vermogen kunt opbouwen op de lange termijn. 
 • .je leert of een defensieve of offensieve strategie beter bij jou past. 
 • .Je gaat aandelen op een bijzondere manier beoordelen: opzoek naar de koopjes!

+ Jouw eerste transactie

 • Je weet welke brokers er zijn en welke broker het best bij jou past. 
 • Ik neem je stap voor stap mee: van het aanmaken van een account tot je eerste aankoop.
 • Je kent alle praktische zaken om een aandeel te kopen zodat niet jou hoeft te stoppen. 

De Beleggingsacademy (t.w.v. €1.497,-)

  Dit zit er in het Beleggingsacademy coachingstraject: 


  Dit is een coachingstraject dat bestaat uit 7 delen. Het is het ultieme totaal coachingstraject waarin je stap voor stap wordt omgetoverd van leek naar winstgevend belegger; Na inschrijven krijg je direct toegang tot de e-learning omgeving. De video's staan hier duidelijk geordend per deel die je altijd en overal kunt bekijken. Mocht je behoefte hebben aan persoonlijke ondersteuning kun je onder iedere video jouw vragen stellen en hier wordt altijd persoonlijk op gereageerd. Het coachingstraject bestaat uit: 
  • Deel 1: Het Fundament onder jouw beleggingen
  • Deel 2: Alle beleggingsinstrumenten en hoe deze werken. 
  • Deel 3: De fundamentele analyse
  • Deel 4: De technische analyse
  • Deel 5: Jouw Beleggingsplan
  • Deel 6: De #1 beleggingsstrategieën
  • Deel 7: Jouw eerste transactie.
Direct toegang

Uren vol aan waardevolle informatie en oefeningen die tijdens het toepassen stukje bij beetje steeds praktischer worden. Hartstikke bedankt hiervoor!

Roy Kleyweg

Buiten het coachingstraject is Robin altijd bereid je verder te helpen. Iniddels heb ik al twee één-op-één sessies gehad en heb mijn eerste winstgevende beleggingen lopen!

David Veldhoen

Meld je vandaag aan en krijg deze exclusieve GRATIS bonussen (t.w.v. €1994,-)

BONUS 1: The Professional Trading Program t.w.v. €997,- 

Waar beleggen je helpt om een passief inkomen op te bouwen, helpt het traden jou om een locatieonafhankelijk inkomen op te bouwen. Waar je bij beleggen koopt en pas over 10 jaar verkoopt, wil je met het traden winst maken op de korte termijn. Bij aanmelding tot de Beleggingsacademy krijg je automatisch toegang tot hét unieke coachingstraject: The Professional Trading Program waar je precies leert hoe je winstgevend kunt traden!

BONUS 2: The Fundamental Investors Guide t.w.v. €997,- 

Het fundamenteel beleggen is veruit de meest krachtige vorm van beleggen. Deze manier van beleggen staat aan de basis van het succes van grote beleggers als Warren Buffet. Bij aanmelding tot de Beleggingsacademy krijg je als bonus ook toegang tot dit coachingstraject. Hierin leer je het stappenplan van een fundamenteel belegger. We duiken samen in de resultatenrekening, balansen & cashflow statements om het bedrijf te analyseren!

Totale waarde: €3.991,-

De investering voor De Beleggingsacademy is niet het bovenstaande bedrag. We hebben het beste aanbod gemaakt wat je in Nederland en België kunt vinden op het gebied van beleggen maar we hebben gekozen voor een vorm die toegankelijk is voor iedereen. Maak je er te weinig gebruik van? Of vind je de inhoud niet interessant? Dan kun je stoppen wanneer je wil. Zonder dat je daar duizenden euro's aan hebt uitgegeven.

Let op: exclusief membership + Bonussen + 25% korting verloopt over:

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Klaar voor vermogensgroei? Sluit je aan bij De Beleggingsacademy: 

Meest gekozen

Jaarabonnement

197,-
147,-
4 Maanden gratis
 • A- tot Z videocursus bestaande uit 7 delen (t.w.v.  €1.497)
 • De Beleggingsacademy praktijksessies (t.w.v.  €200)
 • Toegang tot De Beleggingsacademy Community (t.w.v.  €300)
 • The Professional Trading Program (t.w.v.  €997)
 • The Fundamental Investors Guide (t.w.v.  €997)
 • Automatisch toegang tot alle toekomstige lanceringen

Totale waarde van ruim €3.991,-

Direct toegang


Prijsvast - nooit een verhoging zolang je lid bent

Maandabonnement

24,99

19,99
Per maand
 • A- tot Z videocursus bestaande uit 7 delen
 • De Beleggingsacademy praktijksessies
 • Toegang tot De Beleggingsacademy Community
 • The Professional Trading Program
 • The Fundamental Investors Guide
 • Automatisch toegang tot alle toekomstige lanceringen


Direct toegang
Prijsvast - nooit een verhoging zolang je lid bent

DEZE RESULTATEN ZIJN ER AL MEE BEHAALD...

+2.100 euro winst (+46%) op een van mijn lange termijn strategieën op de AEX
+400 euro winst op Shell
190 euro winst met een Belegging in Ahold
130 euro winst met een trade op AIR FRANCE-KLM in slechts 4 uur tijd
+60 euro winst op NN Group

Zet vandaag jouw eerste stap naar financiële vrijheid.

Klik hieronder om direct toegang te krijgen.

Veelgestelde vragen

Hoeveel geld heb ik nodig om te beginnen met het beleggen?

Naast de investering in de Academy kun je al beginnen met beleggen met een klein (maandelijks) bedrag.  De strategieën die het afgelopen jaar het beste hebben gepresteerd zijn ook de strategieën waarbij je periodiek een klein bedrag inlegt.  


Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze cursus past bij jou als je opzoek bent naar manieren om je geld te laten groeien. Volgende groepen gaan zeker baat hebben bij dit coachingstraject:

 • De beginnende belegger. Misschien weet je nog helemaal niks over de beleggingswereld of heb je al een flinke dosis kennis. Deze cursus gaat jou enorm helpen bij de eerste stappen op de beurs.
 • De passieve belegger. Ben jij een belegger die niet veel handelt? Dan gaan de methoden en strategieën in dit traject jou zeker verder helpen.
 • De vaardige belegger. Ben jij een belegger die ook in de meer complexe instrumenten wilt beleggen als opties en turbo’s? Dan leer je hier in de Beleggingsacademy alles over.
 • Daytrader. Zelfs als je wilt gaan daytraden is deze cursus uitermate geschikt voor jou. Je krijg namelijk The Professional Trading Program helemaal gratis.


Wat krijg ik precies als lid van de Beleggingsacademy? Als lid van De Beleggingsacademy krijg je toegang tot alle coachingstrajecten die zijn uitgebracht door de Beleggingsacademy. Het is een ultieme all-in aanbieding waarin je toegang krijgt tot alle video’s, samenvattingen, hand-outs, stappenplannen en rekentools. Als bonus krijg je ook nog toegang tot The Professional Trading Program en The Fundamental Investors Guide.

Tot al deze coaching trajecten krijg je levenslang toegang, 7 dagen per week, op ieder apparaat.


Ik wil me aanmelden, wanneer krijg ik toegang

Na aanmelding krijg je direct een e-mail met je inloggegevens voor de Beleggingsacademy. Hiermee kun je direct inloggen in de e-learning omgeving waarin je toegang krijgt tot alle content. Je kunt dus binnen één minuut van start gaan.


Ik heb een baan of studie, hoeveel tijd gaat het beleggen mij kosten?

Beleggen hoeft helemaal niet veel tijd te kosten. Wist je dat de beste strategieën juist zo min mogelijk tijd in beslag nemen? Zo besteedt ik zelf niet meer dan een kwartier per maand aan mijn meest winstgevende strategieën.


Via welke broker moet ik beleggen, en hoeveel geld gaat mij dit kosten?

Van de Beleggingsacademy kunnen wij jou niet één specifieke broker voorschrijven aangezien de ervaringen met brokers sterk persoonsgebonden zijn. Wel helpen we jou op weg door zoveel mogelijk informatie te geven over verschillende brokers en leggen wij je uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een broker. De kosten hiervan zijn sterk afhankelijk van de keuze van je broker en de beleggingsinstrumenten. Vaak is een rekening openen gratis en betaal je een klein deel transactiekosten per transactie. Het is dus aan jou. Wordt het DeGiro, Mexem of Binck? In deze cursus leer jij zelf deze keuze te maken.


Zijn er verborgen kosten?

Binnen de Beleggingsacademy zijn er geen verborgen kosten. Bij veel andere coachingstrajecten zie je dat er bepaalde tools worden aangeraden waarvoor je moet betalen waardoor je uiteindelijk veel duurder uit bent.

Bij de Beleggingsacademy betaal je uitsluitend de eenmalige investering. Alle tools die wij jou in het coaching traject aanreiken zijn 100% gratis en direct te gebruiken. Geen verborgen kosten dus!


Hoe werkt de 100% tevredenheidsgarantie?

Ik weet zeker dat de Beleggingsacademy voor jou één groot succes gaat worden. Mocht het onverhoopt toch niet voldoen aan je verwachtingen, stuur dan binnen 14 dagen gerust een mailtje en ik betaal je per direct en zonder vragen iedere cent terug.


Krijg ik persoonlijke ondersteuning tijdens het coachingstraject?

In de e-learning omgeving is er bij iedere module ruimte om je vragen te stellen. Deze vragen worden persoonlijk beantwoord. We stoppen pas als het volledig duidelijk is voor jou!


Ik heb al mijn eerste beleggingen lopen, is de Beleggingsacademy dan nog steeds geschikt voor mij?
Zeker! Mijn eerste belegging was op zijn zachts gezegd één groot drama. Ik raakte bijna mijn volledige inleg kwijt. Pas toen ik mij ging verdiepen in het beleggen en de juiste aandelen stappenplannen, technieken en strategieën toepaste, ging ik pas echt resultaat boeken. Grote kans dat dit ook voor jou geldt.


Hoe kan ik de trainingen volgen?Op het moment dat jij jouw plekje claimt in de Beleggingsacademy dan krijg je toegang tot de e-learning omgeving. Deze omgeving is geordend per module en filmpjes van maximaal 20 minuten. (zo hoef jij niet voortdurend naar informatie te zoeken) Daarnaast kun jij eenvoudig de opdrachten downloaden, persoonlijk vragen aan mij stellen en de training volgen waar en wanneer je maar wilt.


Ik heb geen idee waarin ik wil beleggen, wat nu?

Geen enkel probleem! In de eerste modules van de Beleggingsacademy leer je precies welke beleggingsinstrumenten er zijn en welke het beste bij jou passen. Gedurende de module leer jij precies welke strategie goed bij jou past. Voor je het weet heb je een duidelijk beeld waarin je wilt investeren zodat je een mooi rendement kunt maken, zonder dat je teveel risico neemt.


Hoe lang blijf ik toegang houden tot de content?

Daar kunnen wij heel kort in zijn. Op het moment dat jij je plekje claimt in de Beleggingsacademy blijf je levenslang toegang houden tot alle content van de Beleggingsacademy. Je lift ook automatisch mee op de content die we in de toekomst uit gaan brengen!

100% tevredenheidsgarantie

Ik weet zeker dat dit aanbod direct van enorme toegevoegde waarde zal zijn in jou belegging carrière. Mocht het toch nog tegenvallen? Dan krijg je binnen 14 dagen zonder discussie je geld terug. Je kunt niet verliezen!

Schrijf je in

Krijg toegang tot de e-learning omgeving

Begin direct met leren met 14 dagen niet goed geld terug!