Hier is de perfecte oplossing als jij vandaag nog je geld wilt laten groeien in minder dan 30 minuten per maand zelfs als je nu geen groot startkapitaal of veel kennis hebt. 

Hoe ga jij jezelf beschermen tegen de opkomende, gigantische armoede in Nederland en België? 


Misschien willen we het liever niet horen maar de cijfers liegen er niet om. De inflatie staat boven de 10%, de salarissen gaan maar nauwelijks omhoog en zo daalt de koopkracht door een dieptepunt. Iedereen weet wie hiervoor de rekening moet betalen. Dat is de hardwerkende man, zoals altijd. 


Iedereen droomt ervan om financieel vrij te worden zodat je een middelvinger op kunt steken naar je baas en het stressvolle werkende leven. Zo heb je eindelijk de vrijheid om je eigen keuzes te maken en te doen waar je echt gelukkig van wordt. 


Maar de realiteit van vandaag is dat dit niet meer gaat lukken als je ervoor kiest om je geld iedere dag op de spaarrekening te zetten. Het probleem is namelijk niet dat je te weinig verdient, het probleem is dat je geen idee hebt hoe je je geld kunt laten groeien. 


Dit probleem is een bizar groot probleem, want wij denken dat ons vermogen groeit zolang we geld blijven overmaken naar onze spaarrekening. Helaas is dit slechts een illusie. Op een dag zal je tot de conclusie komen dat financiële vrijheid er niet in zit. Sterker nog, je zult moeten blijven werken voor je baas om de rekeningen te kunnen betalen.


Je baan is "best oké" en s' avonds plof je op de bank om Netflix te gaan kijken en jezelf weer op te laden voor een volgende dag. Passieloos en futloos ga je door het leven. Geen opties om ooit maar financiële vrijheid te kunnen behalen. Want stel je eens voor...


Stel je eens voor dat jij een manier hebt gevonden om je spaargeld over de lange termijn te laten groeien en een prachtig vermogen op te bouwen.


Stel je eens voor dat jij een passief inkomen hebt opgebouwd. Terwijl jij slaapt zijn andere keihard voor jou aan het werk om jouw portemonnee te vullen. 


Stel je eens voor dat je een locatie onafhankelijk inkomen hebt opgebouwd. Het maakt niet uit waar je bent, maar je hoeft je laptop maar open te klappen en je kunt letterlijk gaan beginnen met geld verdienen. 


Stel je eens voor hoe jouw leven zou veranderen als jij een manier hebt gevonden waar je echte financiële vrijheid mee kunt bereiken? Welke opties zou jou dit geven in je leven? 


Zou je meer tijd maken voor je dierbaren?

Zou je dat werk gaan doen waar je altijd al van gedroomd hebt maar nooit hebt gedaan omdat het risico te groot was?

Zou je veel meer gaan reizen? 


Ik weet zeker dat jij jezelf en je dierbaren veel gelukkiger kunt maken als jij dit bereikt.


Het mooie is dat deze droom werkelijkheid kan worden, met het beleggen. 


Binnen het beleggen zijn er tal van methoden en strategieën waarmee jij op de lange termijn een vermogen, passieve inkomstenbron en locatie onafhankelijk inkomen op kunt bouwen. 


In de Beleggingsacademy leer jij precies hoe deze methoden en strategieën werken en hoe je deze zelf toe kunt passen!

Levenslange toegang tot De Beleggingsacademy + bonussen t.w.v. 1994,- + 25% korting eindigt over:
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
€ 197,-
€ 147,- LIFETIME

"Het meest complete coaching traject dat jou stap-voor stap omtovert van leek naar winstgevend belegger" 

 • Je krijgt een vast stappenplan die jij maar hoeft te doorlopen om een potentieel winstgevend aandeel te selecteren zodat jij zonder veel tijd en kennis een mooi rendement kunt maken.
 • Je leert in welke instrumenten jij kunt beleggen en hoe deze werken zodat jij hier direct in kunt handelen als een mooie kans zich voordoet en jij voorkomt dat je geld verliest door onwetendheid. 
 • Jij leert de basis van de economie zodat jij weet welke beleggingen het beste renderen per fase van de economie waarmee jij zelfs in slechte tijden je geld kunt laten groeien. 
 • Jij leert hoe jij koersen kunt lezen en hier patronen in kunt ontdekken zodat jij precies weet op welk moment jij in moet stappen zodat jij kunt leven als een echte "trader" met een locatie onafhankelijk inkomen.
 • Jij leert hoe je een beleggingsplan maakt die past bij jouw situatie waarmee jij nooit meer risico neemt dan dat bij jou situatie past. Zo blijf jij financieel gezond en laat je jouw geld op verantwoorde wijze groeien.
 • De meest effectieve strategieën die al werken zonder veel tijd en geld te investeren waarmee jij met slechts een klein bedrag en een half uur per maand kunt starten zodat je niet iedere avond kwijt bent aan het beleggen.
 • Een complete module waarin jij leert hoe je jouw eerste transactie uit kunt voeren, van het kiezen van een broker tot het klikken op de "koop" knop. Na het volgen hiervan ben jij in staat om te starten met het beleggen. 
 • De #1 indicatoren die jij moet kennen om het risico van jouw belegging in te schatten waarmee jij kunt voorkomen dat je geld verliest op de beurs dit betekent dat jij niet ieder uur van de dag bezig bent met het beleggen. 
 • De methoden en strategieën zijn gebasseerd op de zwakte en emotie van andere beleggers. De methoden zijn dus 100% future proof zodat jij een blauwdruk heb waarmee je zowel nu als in de toekomst winst kunt maken.
 • Je leert hoe je je dividendinkomsten effectief in kunt zetten waarmee jij een structurele, wederkerende inkomstenbron kan creëren zodat je kunt bouwen aan je passieve inkomsten.  

Als 25-jarige belegger ben ik vanaf mijn 18de al actief in de beleggingswereld. Waar ik ben begonnen met een "ik doe maar wat" strategie wat mij heel veel geld heeft gekost, ben ik overgestapt naar bewezen effectieve strategieën. 


Deze strategieën en methoden pas ik nu dagelijks toe in de praktijk waardoor ik mijn geld voor me laat werken. Hiermee bouw ik op de lange termijn aan een vermogen, een passieve inkomstenbron en een locatie onafhankelijk inkomen.


Sinds 2018 hebben wij met de Beleggingsacademy al meer dan 500+ studenten geholpen om succesvol te kunnen beleggen. 


Word jij het volgende succesverhaal?

+€2.100,- op 1 positie (+46%)

De afgelopen jaren heb ik een zeer effectieve strategie overgenomen en gefinetuned omtrent het lange termijn beleggen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik op de Nederlandse AEX-index een prachtig rendement behaald van maar liefst €2.100,- (exclusief de dividenden). Deze specifieke strategie pas ik ook toe op andere aandelen (practice what you preach). Door deze winstgevende posities brengt mijn geld nog meer geld op, terwijl ik er weinig tijd in hoef te investeren.

Dit zeggen anderen over de Beleggingsacademy

Alles wordt haarfijn uitgelegd aan de hand van duidelijke voorbeelden. Ook wordt je aan het werk gezet met opdrachten om de technieken direct in de praktijk toe te passen!

Jeroen Meering

 De basistechnieken worden op een heldere manier uitgelegd. Na elke module is er gelegenheid om vragen die stellen die door Robin uitgebreid worden beantwoord. Een erg interessante cursus die het geld helemaal waard is.

Merijn Woudt

Uren vol aan waardevolle informatie en oefeningen die tijdens het toepassen stukje bij beetje steeds praktischer worden. Hartstikke bedankt hiervoor!

Roy Kleyweg

Buiten het coachingstraject is Robin altijd bereid je verder te helpen. Iniddels heb ik al twee één-op-één sessies gehad en heb mijn eerste winstgevende beleggingen lopen!

David Veldhoen

Het coachingstraject was elke euro en elke minuut die ik er in geïnvesteerd heb meer dan waard.

En mocht Robin morgen met nieuw materiaal komen, dan sta ik eerste in de rij om het te downloaden.

Rudy Geens

Het fundament onder jouw beleggingen

 • Hét principe van risico & rendement zodat jij op een verantwoorde manier je geld laat groeien. 
 • Je kent de kracht van het beleggen zodat je dit optimaal kunt benutten in je strategieën.
 • Je kent de #1 fouten die alle beleggers maken zodat jij een hoop geld kunt besparen. 

Jouw beleggingsinstrumenten

 • Je weet in welke instrumenten je kunt beleggen zodat je geen kansen mist door onwetendheid.
 • Je leert het meest populaire beleggingsinstrument kennen: de ETF. 
 • Je weet precies hoe beleggingsinstrumenten in zijn werk gaan zodat jij goed voorbereid de beurs op gaat.

Bedrijven beoordelen met de fundamentele analyse

 • Je weet op welke indicatoren jij een bedrijf moet beoordelen zodat jij een winstgevend bedrijf kunt spotten.
 • Je weet precies in welke fase van de economie we ons bevinden waarop jij je aankopen af kunt stemmen. 
 • Je leert welk nieuws de beurzen in beweging kan zetten. 
 • Je weet hoe je verschillende soorten grafieken kunt lezen. 
 • Jij kunt patronen ontdekken in een grafiek zodat je het koersverloop kunt voorspellen. 
 • Je weer precies wanneer een indicator een koop- of verkoopsignaal afgeeft.
 • Je weet hoe je jouw beleggingsportefeuille in moet gaan richten.
 • .Je weet precies vanaf welke website jij je informatie vandaan kunt halen voor een optimaal rendement. 
 • Je krijgt praktische voorbeelden welke portefeuille het beste past bij een bepaalde situatie. 
 • Hoe je zonder veel tijd en geld een mooi vermogen kunt opbouwen op de lange termijn. 
 • .je leert of een defensieve of offensieve strategie beter bij jou past. 
 • .Je gaat aandelen op een bijzondere manier beoordelen: opzoek naar de koopjes!
 • Je weet welke brokers er zijn en welke broker het best bij jou past. 
 • Ik neem je stap voor stap mee: van het aanmaken van een account tot je eerste aankoop.
 • Je kent alle praktische zaken om een aandeel te kopen zodat niet jou hoeft te stoppen. 
Binnen de e-learning omgeving heb je bij iedere les de mogelijkheid om je vragen te stellen. Deze vragen worden altijd persoonlijk beantwoord zodat wij jou zo goed mogelijk helpen in jouw leerproces. Ook zie je de vragen + antwoorden voorbijkomen van je medestudenten. Zo leer je ook van elkaar!
€ 197,-
€ 147,- LIFETIME

De Beleggingsacademy

  Dit is een coachingstraject dat bestaat uit 7 delen. Het is het ultieme totaal coachingstraject waarin je stap voor stap wordt omgetoverd van leek naar winstgevend belegger; Na inschrijven krijg je direct toegang tot de e-learning omgeving. De video's staan hier duidelijk geordend per deel die je altijd en overal kunt bekijken. Mocht je behoefte hebben aan persoonlijke ondersteuning kun je onder iedere video jouw vragen stellen en hier wordt altijd persoonlijk op gereageerd. Het coachingstraject bestaat uit: 
  • Deel 1: Het Fundament onder jouw beleggingen
  • Deel 2: Alle beleggingsinstrumenten en hoe deze werken. 
  • Deel 3: De fundamentele analyse
  • Deel 4: De technische analyse
  • Deel 5: Jouw Beleggingsplan
  • Deel 6: De #1 beleggingsstrategieën
  • Deel 7: Jouw eerste transactie.

BONUS 1: The Professional Trading Program t.w.v. €997,- 

Waar beleggen je helpt om een passief inkomen op te bouwen, helpt het traden jou om een locatieonafhankelijk inkomen op te bouwen. Waar je bij beleggen koopt en pas over 10 jaar verkoopt, wil je met het traden winst maken op de korte termijn. Bij aanmelding tot de Beleggingsacademy krijg je automatisch toegang tot hét unieke coachingstraject: The Professional Trading Program waar je precies leert hoe je winstgevend kunt traden!

BONUS 2: The Fundamental Investors Guide t.w.v. €997,- 

Het fundamenteel beleggen is veruit de meest krachtige vorm van beleggen. Deze manier van beleggen staat aan de basis van het succes van grote beleggers als Warren Buffet. Bij aanmelding tot de Beleggingsacademy krijg je als bonus ook toegang tot dit coachingstraject. Hierin leer je het stappenplan van een fundamenteel belegger. We duiken samen in de resultatenrekening, balansen & cashflow statements om het bedrijf te analyseren!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
€ 197,-
€ 147,- LIFETIME

De Beleggingsacademy

 • A- tot Z videocursus bestaande uit 7 delen (voor beginners en gevorderden).
 • Reguliere 1 jaar toegang tot de Beleggingsacademy
 • De aandelen cheat sheet
 • Whitepaper beleggen
 • Het #1 stappenplan: "Samen naar de Beurs" (t.w.v. €500)
 • The Professional Trading Program (t.w.v.  €997)
 • The Fundamental Investors Guide (t.w.v.  €997)
 • Automatisch toegang tot alle trajecten die in de toekomst gelanceerd worden
 • Levenslange toegang

Totale waarde van ruim €2.494,-

Voor ieder vergelijkbaar coachingstraject betaal je ruim €997,-

Maar vandaag betaal je niet eens het vaste tarief van €197,-


Maar slechts €147,-

DEZE RESULTATEN ZIJN ER AL MEE BEHAALD...

Hoeveel geld heb ik nodig om te beginnen met het beleggen?

Naast de investering in de Academy kun je al beginnen met beleggen met een klein (maandelijks) bedrag.  De strategieën die het afgelopen jaar het beste hebben gepresteerd zijn ook de strategieën waarbij je periodiek een klein bedrag inlegt.  


Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze cursus past bij jou als je opzoek bent naar manieren om je geld te laten groeien. Volgende groepen gaan zeker baat hebben bij dit coachingstraject:

 • De beginnende belegger. Misschien weet je nog helemaal niks over de beleggingswereld of heb je al een flinke dosis kennis. Deze cursus gaat jou enorm helpen bij de eerste stappen op de beurs.
 • De passieve belegger. Ben jij een belegger die niet veel handelt? Dan gaan de methoden en strategieën in dit traject jou zeker verder helpen.
 • De vaardige belegger. Ben jij een belegger die ook in de meer complexe instrumenten wilt beleggen als opties en turbo’s? Dan leer je hier in de Beleggingsacademy alles over.
 • Daytrader. Zelfs als je wilt gaan daytraden is deze cursus uitermate geschikt voor jou. Je krijg namelijk The Professional Trading Program helemaal gratis.


Wat krijg ik precies als lid van de Beleggingsacademy? Als lid van De Beleggingsacademy krijg je toegang tot alle coachingstrajecten die zijn uitgebracht door de Beleggingsacademy. Het is een ultieme all-in aanbieding waarin je toegang krijgt tot alle video’s, samenvattingen, hand-outs, stappenplannen en rekentools. Als bonus krijg je ook nog toegang tot The Professional Trading Program en The Fundamental Investors Guide.

Tot al deze coaching trajecten krijg je levenslang toegang, 7 dagen per week, op ieder apparaat.


Ik wil me aanmelden, wanneer krijg ik toegang

Na aanmelding krijg je direct een e-mail met je inloggegevens voor de Beleggingsacademy. Hiermee kun je direct inloggen in de e-learning omgeving waarin je toegang krijgt tot alle content. Je kunt dus binnen één minuut van start gaan.


Ik heb een baan of studie, hoeveel tijd gaat het beleggen mij kosten?

Beleggen hoeft helemaal niet veel tijd te kosten. Wist je dat de beste strategieën juist zo min mogelijk tijd in beslag nemen? Zo besteedt ik zelf niet meer dan een kwartier per maand aan mijn meest winstgevende strategieën.


Via welke broker moet ik beleggen, en hoeveel geld gaat mij dit kosten?

Van de Beleggingsacademy kunnen wij jou niet één specifieke broker voorschrijven aangezien de ervaringen met brokers sterk persoonsgebonden zijn. Wel helpen we jou op weg door zoveel mogelijk informatie te geven over verschillende brokers en leggen wij je uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een broker. De kosten hiervan zijn sterk afhankelijk van de keuze van je broker en de beleggingsinstrumenten. Vaak is een rekening openen gratis en betaal je een klein deel transactiekosten per transactie. Het is dus aan jou. Wordt het DeGiro, Mexem of Binck? In deze cursus leer jij zelf deze keuze te maken.


Zijn er verborgen kosten?

Binnen de Beleggingsacademy zijn er geen verborgen kosten. Bij veel andere coachingstrajecten zie je dat er bepaalde tools worden aangeraden waarvoor je moet betalen waardoor je uiteindelijk veel duurder uit bent.

Bij de Beleggingsacademy betaal je uitsluitend de eenmalige investering. Alle tools die wij jou in het coaching traject aanreiken zijn 100% gratis en direct te gebruiken. Geen verborgen kosten dus!


Hoe werkt de 100% tevredenheidsgarantie?

Ik weet zeker dat de Beleggingsacademy voor jou één groot succes gaat worden. Mocht het onverhoopt toch niet voldoen aan je verwachtingen, stuur dan binnen 14 dagen gerust een mailtje en ik betaal je per direct en zonder vragen iedere cent terug.


Krijg ik persoonlijke ondersteuning tijdens het coachingstraject?

In de e-learning omgeving is er bij iedere module ruimte om je vragen te stellen. Deze vragen worden persoonlijk beantwoord. We stoppen pas als het volledig duidelijk is voor jou!


Ik heb al mijn eerste beleggingen lopen, is de Beleggingsacademy dan nog steeds geschikt voor mij?
Zeker! Mijn eerste belegging was op zijn zachts gezegd één groot drama. Ik raakte bijna mijn volledige inleg kwijt. Pas toen ik mij ging verdiepen in het beleggen en de juiste aandelen stappenplannen, technieken en strategieën toepaste, ging ik pas echt resultaat boeken. Grote kans dat dit ook voor jou geldt.


Hoe kan ik de trainingen volgen?Op het moment dat jij jouw plekje claimt in de Beleggingsacademy dan krijg je toegang tot de e-learning omgeving. Deze omgeving is geordend per module en filmpjes van maximaal 20 minuten. (zo hoef jij niet voortdurend naar informatie te zoeken) Daarnaast kun jij eenvoudig de opdrachten downloaden, persoonlijk vragen aan mij stellen en de training volgen waar en wanneer je maar wilt.


Ik heb geen idee waarin ik wil beleggen, wat nu?

Geen enkel probleem! In de eerste modules van de Beleggingsacademy leer je precies welke beleggingsinstrumenten er zijn en welke het beste bij jou passen. Gedurende de module leer jij precies welke strategie goed bij jou past. Voor je het weet heb je een duidelijk beeld waarin je wilt investeren zodat je een mooi rendement kunt maken, zonder dat je teveel risico neemt.


Hoe lang blijf ik toegang houden tot de content?

Daar kunnen wij heel kort in zijn. Op het moment dat jij je plekje claimt in de Beleggingsacademy blijf je levenslang toegang houden tot alle content van de Beleggingsacademy. Je lift ook automatisch mee op de content die we in de toekomst uit gaan brengen!

100% tevredenheidsgarantie

Ik weet zeker dat dit aanbod direct van enorme toegevoegde waarde zal zijn in jou belegging carrière. Mocht het toch nog tegenvallen? Dan krijg je binnen 14 dagen zonder discussie je geld terug. Je kunt niet verliezen!