arrow_drop_up arrow_drop_down

"Ontdek hier mijn stappenplan voor winstgevend beleggen en geniet van financiële vrijheid!"

De sleutel tot winstgevend beleggen?

Laat geld voor je werken, zelfs als jij niet aan het werk bent. De voordelen hiervan zijn eindeloos. Iedere euro die jij aan het werk zet is een werknemer die keihard voor jou aan de slag gaat om geld voor jou te verdienen. Maar hoe tover jij iedere euro om in een werknemer die ook nog winst maakt voor jou?

De afgelopen jaren heb ik mezelf gespecialiseerd in het beleggen (investeren) en hiermee prachtige rendementen op de korte én lange termijn behaald. Ik heb daarnaast beleggingstrainingen gegeven aan meer dan 300+ beginnende beleggers. Ook heb ik meerdere, inmiddels winstgevende beleggers, persoonlijk geholpen om een goed rendement te maken. Onze e-books en gratis trainingen worden meer dan 500+ keer gedownload

Je zou het misschien niet verwachten, maar je hoeft echt geen tonnen te hebben om een winstgevend belegger te worden. Je hoeft al helemaal geen professor te zijn om een goed rendement te maken. Dit is iets wat ik jou kan leren.

Als ik jou overspoel met informatie is de kans klein dat jij een winstgevend belegger wordt. Wanneer ik jou daar echter een stap voor stap recept bijgeef, dan kun je binnen no-time een prachtig rendement maken op de beurs. Om winstgevend belegger te worden is er zo stappenplan. Je kunt geld verdienen op de beurs, zonder hier jaren voor te leren

Cursus beleggen voor beginners

Het coachingstraject was elke euro en elke minuut die ik er in geïnvesteerd heb meer dan waard.

En mocht Robin morgen met nieuw materiaal komen, dan sta ik eerste in de rij om het te downloaden.

Rudy Geens

8%+ op de AEX-index!

De afgelopen jaren heb ik een zeer effectieve strategie overgenomen en gefinetuned omtrent het lange termijn beleggen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik op de Nederlandse AEX-index een prachtig rendement behaal van maar liefst 8,17% per jaar (exclusief de dividenden). Deze specifieke strategie pas ik ook toe op andere aandelen (practice what you preach). Door deze winstgevende posities brengt mijn geld nog meer geld op, terwijl ik er weinig tijd in hoef te investeren.

De kracht van Compound interest

De fout die veel beleggers maken is dat zij opzoek zijn naar “quick wins” en te snel het verdiende geld direct uit willen geven. Vervolgens trekken zij iedere euro “winst” weg uit de investering. Deze vorm van belegger is nauwelijks effectief. Door het principe van “Compound Interest” te gebruiken profiteer je van rendement op rendement. Met dit principe zie je een bizarre exponentiële groei in je vermogen. Zie hieronder het effect van Compound Interest:

(Omdat dit zo krachtig is, is dit geïntegreerd in al onze strategieën)

Cursus beleggen voor beginners

Je komt ze vrijwel niet tegen: een succesvolle belegger die een ander duidelijk kan uitleggen hoe het vak werkt.
Robin is een uitzondering,Hij combineert het talent van een goede belegger met dat van een uitstekende coach!

Marcel

Winstgevend beleggen = Lange Cashflow

Winstgevend beleggen zorgt niet alleen voor een goed rendement, het zorgt ook voor een totaal andere cashflow. Het draagt enorm bij aan de hoogte van je cashflow. De middenklasse leeft vooral volgen het GIGU-principe (geld in, geld uit, links). Terwijl de “rijke” veel meer leven volgens het MGMG-principe (Maak geld met geld, rechts). Door het beleggen heb ik mijn activa opgebouwd, die mij nu een vaste inkomstenbron oplevert. Deze inkomsten voeg ik weer toe aan mijn activa, waardoor de inkomsten blijven groeien.

8%
Rendement
250+
Tevreden cursisten
100%
Objectieve informatie

De Beleggingsacademy is ingericht als 1 grote funnel die jou stapsgewijs transformeert van leek tot winstgevend belegger

Dit is wat je krijgt als lid van de BeleggingsAcademy!

Onderdeel 1: De basis van het beleggen

Na het eerste deel ben je op de hoogte van de basisregels op de beurs. Ook leer je met welke mindset je de beurs moet betreden. 

Onderdeel 2: Beleggingsinstrumenten

Je weet in welke instrumenten je kunt investeren en je weet tot in detail hoe deze in zijn werk gaan. Denk aan aandelen, obligaties, turbo's goud en nog veel meer

Onderdeel 3: De Fundamentele Analyse

Je beheerst een stappenplan die je maar hoeft te doorlopen om een winstgevend aandeel te selecteren. Dit is de fundamentele analyse. Wel eens in een jaarverslag gekeken?

Onderdeel 4: De Technische Analyse

Hierna beheers jij de technische analyse. Je kunt trends en patronen ontdekken en tekenen. Op basis van deze informatie kun jij zeggen of de koers gaat stijgen of dalen. 

Onderdeel 5: Jouw Beleggingsplan

Dit deel komt 100% in het teken te staan van jou! Je bent inmiddels al vergevorderd als beleggingsexpert. Na dit deel weet jij waarin je gaat investeren. 

Onderdeel 6: Succesvolste Beleggingsstrategieën

Hier geven we nog even flink gas en laten we het "voor beginners" achterwegen. Na dit deel van de cursus weet je hoe je de succesvolste beleggingsstrategieën toepast.

Onderdeel 7: Jouw eerste transactie

Na dit deel ben je gegarandeerd in staat om jouw eerste transactie uit te kunnen voeren. Of dit nou aandelen, turbo's of obligaties zijn, jij kan het.

Wel eens gehoord van bied- en laatkoersen en ordertypen? Hierna weet jij hoe je hier effectief gebruik van kunt maken.

+ The Professional Trading Program t.w.v. €997,-!

Als lid van de Beleggingsacademy heb je ook het exclusieve toegang tot The Professional Trading Program. Waar we ons in de Beleggingsacademy focussen op het opbouwen van een vermogen op de lange termijn, kijken we in dit coachingstraject naar de korte termijn. Na dit deel heb je kennis van de principes van chartreading en de statistische analyse waar je de juiste basis mee hebt als trader. 

Na het volgen van de cursus ben jij in staat om winstgevend te beleggen!

Sssst, Gevoelige informatie!

Objectieve en onafhankelijke informatie is in deze beleggingsmarkt zeer schaars, en geloof me, je kunt geen enkel medium vertrouwen... Grote banken, beleggingsfirma's en publieke sprekers overspoelen de markt met valse informatie.

De Beleggingsacademy brengt hier verandering in! Alle methodes die ik behandel zijn geïnspireerd door de grootste beleggers en bewezen effectief!

Alles wordt haarfijn uitgelegd aan de hand van duidelijke voorbeelden. Ook wordt je aan het werk gezet met opdrachten om de technieken direct in de praktijk toe te passen!

Jeroen Meering

 De basistechnieken worden op een heldere manier uitgelegd. Na elke module is er gelegenheid om vragen die stellen die door Robin uitgebreid worden beantwoord. Een erg interessante cursus die het geld helemaal waard is.

Merijn Woudt

De voordelen van de Beleggingsacademy voor jou: 

 • De academy is één grote funnel die jou stapsgewijs omtovert van leek naar winstgevend belegger
 • Je hebt een vast stappenplan waarmee je een winstgevend aandeel kunt selecteren
 • Je bent in staat om je eerste transactie uit te voeren
 • Je bent minder afhankelijk van je baas
 • Je bent in staat om vermogen op te bouwen
 • Je weet precies hoe je een aandeel beoordeelt met de "Graham Number"
 • Of je nu een groot of een klein vermogen hebt, jij kunt beginnen met beleggen
 • Deze methodes profiteren van de zwakte van andere beleggers. Het is dus 100% Future-proof
 • Je weet hoe je trends en patronen ontdekt in een grafiek, je beheerst de technische analyse!
 • Na het volgen van deze cursus heb je kant- en klare investeringsbeslissingen liggen door het maken van de opdrachten
 • De tijd dat grote banken jou overspoelen met valse informatie is voorbij. Deze cursus is volledig objectief!
Cursus beleggen voor beginners

Omdat ik naast de cursus de opdrachten heb gevolgd, heb ik nu direct een lijstje aandelen klaarliggen die ik aan ga schaffen. Heel praktisch!

Nick

Een investering in de Beleggingsacademy = een investering in jezelf & de toekomst


In de Beleggingsacademy zien en pakken we kansen. Als onderdeel van de Beleggingsacademy ga jij dus zeker meeliften op dit succes!


Denk is aan je toekomst als je deze deal niet aanpakt, ga je dan financiële vrijheid behalen? Ik denk dat als je nu niet voor verandering kiest, jij moet blijven werken tot je 70ste. Vervolgens kun je nog maar een paar jaar genieten van je vrijheid. (ik denk dat jij dat ook heel goed weet).


Het allermooiste? Met deze deal kun je niet verliezen. Bevalt de training toch niet, dan krijg je zonder discussie je geld terug. Je kan alleen winnen!

Klaar voor het avontuur? Wordt lid van de BeleggingsAcademy!

Online cursus beleggen voor beginners

Exclusief toegang tot The Professional Trading Program

Met dit unieke coachingstraject kun jij jezelf opleiden tot ware trader.
Online cursus beleggen

Aandelen Stappenplan

Doorloop het stappenplan en vindt een winstgevend aandeel
beleggen voor beginners

Easy use

De academy bestaat uit filmpjes van maximaal 20 minuten per thema. Je hoeft dus nooit te zoeken naar informatie
Online cursus beleggen voor beginners

Praktijk gericht

Opdrachten die leiden naar jouw eerste belegging!

levenslange toegang voor

€197,-

Online cursus beleggen voor beginners

Schrijf je in

Online cursus beleggen

Krijg toegang tot de e-learning omgeving

beleggen voor beginners

Begin direct met leren met 14 dagen niet goed geld terug!

Nog niet overtuigd? Zij gingen jou al voor!

Door deze cursus weet ik precies hoe ik begin met beleggen maar ook hoe ik een goed rendement kan maken op de beurs. Zeker de praktische benadering was een pluspunt!

beleggen voor beginners
Sjoerd

 Je komt ze vrijwel niet tegen: een succesvolle belegger die een ander duidelijk kan uitleggen hoe het vak werkt.
Robin is een uitzondering,Hij combineert het talent van een goede belegger met dat van een uitstekende coach!

Online cursus beleggen
Marcel

Ik had in het begin totaal geen kennis van beleggen. Nu het volgen van de training kan ik beoordelen of ik winst ga maken op een aandeel.

Online cursus beleggen
David

Ik beheers nu een stappenplan die ik simpelweg maar hoef te doorlopen om een winstgevend aandeel te selecteren!

beleggen voor beginners
Noa

Omdat ik naast de cursus de opdrachten heb gevolgd, heb ik nu direct een lijstje aandelen klaarliggen die ik aan ga schaffen. Heel praktisch!

Online cursus beleggen
Nick

Een heel leerzaam en duidelijke cursus. Ik voel me nu echt een expert op het gebied van beleggen. 

Online cursus beleggen voor beginners
Vidjay
Wij gebruiken cookies