De #1 methode om te voorkomen dat je geld verliest dankzij waardeloze beleggingsinstrumenten als Crypto en NFT's en te investeren in assets met échte waarde...

90% van de mensen verliest geld met het beleggen omdat zij investeren in waardeloze rommel waar geen échte waarde achter zit!


Het probleem waar vrijwel alle onervaren beleggers tegenaan lopen is dat zij hun geld blindelings investeren in de trend van het moment. De kudde investeert hun geld in crypto of NFT projecten die veel aandacht krijgen in de media. Beginnende beleggers zien de winsten en hun FOMO (fear of missing out) komt opspelen. Ze besluiten in te stappen met een groot gedeelte van hun geld.


Het resultaat?


90% van de beleggers verliest geld met dit soort investeringen!


Op het moment dat je op deze manier met je geld om blijft gaan betekent dit dat je heel je leven achter de trend van het moment aan zal rennen en in 90% van de gevallen je geld zal verliezen. Je kan de dromen van financiële vrijheid wel opgeven en uiteindelijk zou je beter af zijn als je jouw salaris altijd netjes op je spaarrekening had gezet...


Het moet anders kunnen zou je denken?


Gelukkig hebben we daar het fundamentele beleggen! 


Met het fundamentele beleggen ga je opzoek naar beleggingsinstrumenten met échte waarde. Want zeg stel jezelf eens eerlijk de volgende vraag:


"Wat heeft meer waarde, een bedrijf als Shell, of een cryptomunt als Bitcoin?"


De laatste keer dat ik keek heeft Shell enorm veel bezittingen. Ze hebben de middelen om olie uit de grond te halen, te transporteren en uiteindelijk als benzine te verkopen bij hun tankstations waar ze echte euro's mee verdienen. Als ik kijk naar de Bitcoin zie ik niets van dit alles terug, geen bezittingen, geen verdienmodel en geen klanten die structureel geld afrekenen aan de kassa. 


Door je beleggingen fundamenteel te beoordelen ga je investeren in echte waarde. Ja gaat opzoek naar de bedrijven die er financieel gezond voor staan en een mooie winstverwachting hebben voor de toekomst. Deze investeringen zijn veel stabieler en zullen over de lange termijn beter renderen als alle "trend van het moment" beleggingen. 


Ik geloof er oprecht in dat het fundamenteel beleggen de meest krachtige manier is om op de lange termijn een vermogen op te bouwen en een passieve inkomstenbron te creëren.


In The Fundamental Investors Guide leer je precies de werkwijze waarmee jij investeert in échte waarde zodat je na veel pogingen eindelijk structureel je geld kunt laten groeien.


€ 297,-
€ 77,- LIFETIME
 • Een vast, fundamenteel beleggers stappenplan waarmee jij een bedrijf kunt beoordelen op echte waarde. Dit betekent dat jij altijd en overal in staat bent om een potentieel winstgevend aandeel te selecteren. 
 • Het lezen van balansen, verlies - en winstrekeningen en cashflow statements waarmee jij in één oogopslag kunt zien hoe een bedrijf ervoor staat zodat jij nooit geld verliest door het investeren in tikkende tijdbommen
 • Hoe je voorkomt dat je dezelfde fout maakt als alle andere beleggers waardoor zij structureel grote sommen geld verliezen en nooit financiële vrijheid bereiken.
 • Hoe je de fundamentele analyse toepast in combinatie met de technische analyse zodat jij investeert in de juiste instrumenten én precies op het juiste moment instapt. Dit betekent dat je op zowel de korte als lange termijn je winsten kan maximaliseren. 
 • De ratio's die jij toe moet passen om een uitspraak te doen over de financiële stabiliteit & winstverwachtingen van een bedrijf zodat jij altijd investeert in stabiele bedrijven met goede cijfers waarmee jij met een rustig gevoel kunt beleggen. 
 • Hoe je de taxatiemethode toepast waarmee jij precies kunt berekenen hoeveel een aandeel écht waard is.Dit aandeel koop je als de prijs ver onder deze waarde ligt om hiermee je rendement en vermogen te laten groeien.
 • Een complete module waarin jij leert hoe je jouw eerste transactie uit kunt voeren, van het kiezen van een broker tot het klikken op de "koop" knop. Na het volgen hiervan ben jij in staat om te starten met het beleggen. 
 • De Aandelen Selectie Cheat Sheet die jou helpt bij het selecteren van stabiele en winnende aandelen. 

David Veldhoen

"Inmiddels heb ik mijn eerste winstgevende beleggingen lopen"

Buiten het coachingstraject is Robin altijd bereid je verder te helpen. Iniddels heb ik al twee één-op-één sessies gehad en heb mijn eerste winstgeven beleggingen lopen!

Aangenaam, mijn naam is Robin Meijer

Als 25-jarige belegger ben ik vanaf mijn 18de al actief in de beleggingswereld. Waar ik ben begonnen met een "ik doe maar wat" strategie wat mij heel veel geld heeft gekost, ben ik overgestapt naar bewezen effectieve strategieën. 


Deze strategieën en methoden pas ik nu dagelijks toe in de praktijk waardoor ik mijn geld voor me laat werken. Hiermee bouw ik op de lange termijn aan een vermogen, een passieve inkomstenbron en een locatie onafhankelijk inkomen.


Sinds 2018 hebben wij met de Beleggingsacademy al meer dan 500+ studenten geholpen om succesvol te kunnen beleggen. 


Word jij het volgende succesverhaal?

Prijs is niet hetzelfde als waarde

De fout die veel beleggers maken is dat zij denken dat de waarde hetzelfde is als de prijs. Het gevolg hiervan is dat iedere geïnvesteerde euro gelijk staat aan een euro verlies... 

Het grote geheim achter het succes van een belegger is het "taxeren". Door hiervan gebruik te maken krijg je  een oneerlijke informatievoorsprong op alle andere beleggers.

Door aandelen te taxeren kom ik precies achter de waarde van een aandeel. Wat ik hiermee doe? Ik koop een aandeel pas als die prijs op de markt ver onder de waarde ligt. Het resultaat? Kijk mijn super winstgevende positie op de AEX maar!

Dit zeggen anderen over de Beleggingsacademy

Alles wordt haarfijn uitgelegd aan de hand van duidelijke voorbeelden. Ook wordt je aan het werk gezet met opdrachten om de technieken direct in de praktijk toe te passen!

Jeroen Meering

 De basistechnieken worden op een heldere manier uitgelegd. Na elke module is er gelegenheid om vragen die stellen die door Robin uitgebreid worden beantwoord. Een erg interessante cursus die het geld helemaal waard is.

Merijn Woudt

Uren vol aan waardevolle informatie en oefeningen die tijdens het toepassen stukje bij beetje steeds praktischer worden. Hartstikke bedankt hiervoor!

Roy Kleyweg

Buiten het coachingstraject is Robin altijd bereid je verder te helpen. Iniddels heb ik al twee één-op-één sessies gehad en heb mijn eerste winstgevende beleggingen lopen!

David Veldhoen

Het coachingstraject was elke euro en elke minuut die ik er in geïnvesteerd heb meer dan waard.

En mocht Robin morgen met nieuw materiaal komen, dan sta ik eerste in de rij om het te downloaden.

Rudy Geens

Dit is wat je krijgt als levenslang lid van The Fundamental Investors Guide!

Het fundament onder jouw beleggingen

 • Hét principe van risico & rendement zodat jij op een verantwoorde manier je geld laat groeien. 
 • Je maakt kennis met het principe "long term thinking" zodat jij je geld kunt laten compounden.
 • Je kent de #1 fouten die alle beleggers maken zodat jij een hoop geld kunt besparen. 

Jouw beleggingsinstrumenten

 • Je maakt kennis met de mooiste beleggingsinstrumenten voor de fundamenteel belegger zodat jij precies weet waat de kansen liggen. 
 • Je leert het meest populaire beleggingsinstrument kennen: de ETF zodat jij op de lange termijn een mooi vermogen op kunt bouwen.
 • Je weet precies hoe beleggingsinstrumenten in zijn werk gaan zodat jij goed voorbereid de beurs op gaat.

Alles wat je moet weten over de Fundamentele analyse

 • Je weet wat de fundamentele analyse is en waar de kracht zit van de fundamentele analyse. Deze kracht kun jij vervolgens inzetten om je vermogen optimaal te laten groeien.
 • Je leert de werkwijze van een fundamenteel analist kennen zodat jij die kunt kopiëren/plakken.
 • Je kent de meest relevante databronnen voor de fundamenteel analist zodat je snel en eenvoudig de belangrijkste informatie kunt vinden en niet wordt overspoeld door alle informatie op internet. 

Fundament op hoog niveau

 • Je weet precies op welke indicatoren jij de economie kunt beoordelen zodat je per fase in kunt schatten welke beleggingscategorieën het beste gaan presteren.
 • Je krijgt toegang tot een hele vette, gratis tool waarmee jij kunt voorspellen welke landen het meest aantrekkelijk zijn om in te beleggen.
 • Je leert de relatie kennis tussen inflatie en rente en zodat je winstgevend kunt handelen op basis van deze ontwikkelingen.

Industry Analysis

 • Je weet op welke indicatoren jij verschillende bedrijfstakken kunt beoordelen zodat je weet in welke bedrijfstakken de winsten gaan vallen en welke je beter links kunt laten liggen.
 • Je leert de levenscyclus van goederen kennen zodat jij weet of je niet investeert in een doodlopende markt.
 • Je leert welke bedrijfstakken het beste presteren per fase van conjunctuurcyclus zodat jij in goede en slechte tijden de best presterende aandelen kunt selecteren.

The Accountant Module

 • Het lezen van verlies- en winstrekeningen, balansen en cashflow statements, na deze modulen is dit een eitje voor jou.
 • Je weet precies hoe financieel gezond een bedrijf is zodat jij nooit je geld investeert in een bodemloze punt waardoor jij veel geld verliest.
 • Dankzij het lezen van de cashflow statements ben je in staat om door schimmige accountantstrucs heen te kijken en weet je hoe een bedrijf er nu echt voor staat. Show me your CASH!

Financial Ratio expertise

 • Je kunt de taxatiemethode feilloos toepassen waarmee jij kunt berekenen hoeveel een aandeel echt waard is. Hiermee kun jij meer waarde kopen tegen lagere prijzen voor een hoger rendement.
 • Je leert naar welke ratio's je moet kijken om een bedrijf te beoordelen op financiële gezondheid zodat jij nooit grote sommen geld verliest door te investeren in een bedrijf op het randje van faillissement.
 • Je leert met welke ratio's je het management van het bedrijf kunt beoordelen waarmee jij in kunt schatten of het management een bijdrage kan leveren aan het succes van jouw beleggingen.

Meningen van de experts

 • Je kan het niet helemaal alleen. Om die reden leer jij waar je de meningen kan vinden van echte beleggingsexpert zodat jij een goed afgewogen investeringsbeslissing kan nemen.
 • Je leert hoe je jouw eigen analyses kan combineren met de analyses van experts zodat je alleen investeert in de meest hoogwaardige bedrijven.

The Dream Team Module

 • Je leert hoe je het Dream Team toepast, de combinatie van de fundamentele met de technische analyse. Zodat jij op het juiste moment investeert in de juiste beleggingsinstrumenten.
 • Je leert hoe je trendpatronen ontdekt in een grafiek zodat jij uitspraak kunt doen of de koers verder gaat stijgen of dalen. 
 • Dankzij de technische analyse voorkom je dat je instapt op het verkeerde moment waardoor jij anders grote hoeveelheden geld zou verliezen. 

+ Jouw Master stappenplan

 • Een vast, fundamenteel beleggers stappenplan waarmee jij een bedrijf kunt beoordelen op echte waarde. Dit betekent dat jij altijd en overal in staat bent om een potentieel winstgevend aandeel te selecteren.
 • De Ultieme FINEX (FINAL EXCERCISE) waarin jij al jouw toepaste kennis in de praktijk brengt zodat jij klaar bent voor het echte werk.

+ Jouw eerste Transactie

 • Je weet welke brokers er zijn en welke broker het best bij jou past. 
 • Ik neem je stap voor stap mee: van het aanmaken van een account tot je eerste aankoop.
 • Je kent alle praktische zaken om een aandeel te kopen zodat niet jou hoeft te stoppen.

+ Persoonlijke begeleiding

Binnen de e-learning omgeving heb je bij iedere les de mogelijkheid om je vragen te stellen. Deze vragen worden altijd persoonlijk beantwoord zodat wij jou zo goed mogelijk helpen in jouw leerproces. Ook zie je de vragen + antwoorden voorbijkomen van je medestudenten. Zo leer je ook van elkaar!

Fundamental Investors Guide

Benieuwd naar het fundamenteel beleggen?

Dit is een coachingstraject dat bestaat uit 11 delen. Het is het ultieme totaal coachingstraject waarin je stap voor stap wordt omgetoverd van leek naar fundamenteel belegger; Na inschrijven krijg je direct toegang tot de e-learning omgeving. De video's staan hier duidelijk geordend per deel die je altijd en overal kunt bekijken. Mocht je behoefte hebben aan persoonlijke ondersteuning kun je onder iedere video jouw vragen stellen en hier wordt altijd persoonlijk op gereageerd. Het coachingstraject bestaat uit: 

 • Deel 1: Het Fundament onder jouw beleggingen
 • Deel 2: Jouw beleggingsinstrumenten
 • Deel 3: Alles wat je moet weten over de Fundamentele analyse
 • Deel 4: Fundament op hoog niveau
 • Deel 5: Industry Analysis
 • Deel 6: The Accountant Module
 • Deel 7: Financial Ratio expertise
 • Deel 8: Meningen van de experts
 • Deel 9: The Dream Team Module
 • Deel 10: Jouw Master stappenplan
 • Deel 11: Jouw eerste transactie.

DEZE RESULTATEN ZIJN ER AL MEE BEHAALD...

Het Coachingstraject was elke euro en elke minuut die ik erin heb geïnvesteerd meer dan waard. En mocht Robin morgen met nieuw materiaal komen, dan sta ik als eerste in de rij om het te downloaden!
Rudy Geens
visual-fundamental-investors-guide-grey
€ 297,-
€ 77,-

The Fundamental Investors Guide

  • A- tot Z videocursus bestaande uit 11 delen (voor beginners en gevorderden).
  • Reguliere 1 jaar toegang tot The Fundamental Investors Guide
  • Het Master Stappenplan (t.w.v. €200)
  • Dé aandelen selectie cheat Sheet (t.w.v. €250)
  • Het #1 stappenplan: "Samen naar de Beurs" (t.w.v. €500)
  • Levenslange toegang

  Totale waarde van ruim €950,-

  Voor ieder vergelijkbaar coachingstraject betaal je ruim €447,-

  Maar vandaag betaal je niet eens het vaste tarief van €297,-


  Maar slechts €77,-

Veelgestelde vragen

Hoeveel geld heb ik nodig om te beginnen met het beleggen?

Naast de investering in de Academy kun je al beginnen met beleggen met een klein (maandelijks) bedrag.  De strategieën die het afgelopen jaar het beste hebben gepresteerd zijn ook de strategieën waarbij je periodiek een klein bedrag inlegt.  


Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze cursus past bij jou als je opzoek bent naar manieren om je geld te laten groeien. Volgende groepen gaan zeker baat hebben bij dit coachingstraject:

 • De beginnende belegger. Misschien weet je nog helemaal niks over de beleggingswereld of heb je al een flinke dosis kennis. Deze cursus gaat jou enorm helpen bij de eerste stappen op de beurs.
 • De passieve belegger. Ben jij een belegger die niet veel handelt? Dan gaan de methoden en strategieën in dit traject jou zeker verder helpen.
 • De vaardige belegger. Ben jij een belegger die ook in de meer complexe instrumenten wilt beleggen als opties en turbo’s? Dan leer je hier in de Beleggingsacademy alles over.
 • Daytrader. Zelfs als je wilt gaan daytraden is deze cursus uitermate geschikt voor jou. Je krijg namelijk The Professional Trading Program helemaal gratis.


Wat krijg ik precies als lid van de Beleggingsacademy? Als lid van De Beleggingsacademy krijg je toegang tot alle coachingstrajecten die zijn uitgebracht door de Beleggingsacademy. Het is een ultieme all-in aanbieding waarin je toegang krijgt tot alle video’s, samenvattingen, hand-outs, stappenplannen en rekentools. Als bonus krijg je ook nog toegang tot The Professional Trading Program en The Fundamental Investors Guide.

Tot al deze coaching trajecten krijg je levenslang toegang, 7 dagen per week, op ieder apparaat.


Ik wil me aanmelden, wanneer krijg ik toegang

Na aanmelding krijg je direct een e-mail met je inloggegevens voor de Beleggingsacademy. Hiermee kun je direct inloggen in de e-learning omgeving waarin je toegang krijgt tot alle content. Je kunt dus binnen één minuut van start gaan.


Ik heb een baan of studie, hoeveel tijd gaat het beleggen mij kosten?

Beleggen hoeft helemaal niet veel tijd te kosten. Wist je dat de beste strategieën juist zo min mogelijk tijd in beslag nemen? Zo besteedt ik zelf niet meer dan een kwartier per maand aan mijn meest winstgevende strategieën.


Via welke broker moet ik beleggen, en hoeveel geld gaat mij dit kosten?

Van de Beleggingsacademy kunnen wij jou niet één specifieke broker voorschrijven aangezien de ervaringen met brokers sterk persoonsgebonden zijn. Wel helpen we jou op weg door zoveel mogelijk informatie te geven over verschillende brokers en leggen wij je uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een broker. De kosten hiervan zijn sterk afhankelijk van de keuze van je broker en de beleggingsinstrumenten. Vaak is een rekening openen gratis en betaal je een klein deel transactiekosten per transactie. Het is dus aan jou. Wordt het DeGiro, Mexem of Binck? In deze cursus leer jij zelf deze keuze te maken.


Zijn er verborgen kosten?

Binnen de Beleggingsacademy zijn er veel verborgen kosten. Bij veel andere coachingstrajecten zie je dat er bepaalde tools worden aangeraden waarvoor je moet betalen waardoor je uiteindelijk veel duurder uit bent.

Bij de Beleggingsacademy betaal je uitsluitend de eenmalige investering. Alle tools die wij jou in het coaching traject aanreiken zijn 100% gratis en direct te gebruiken. Geen verborgen kosten dus!


Hoe werkt de 100% tevredenheidsgarantie?

Ik weet zeker dat de Beleggingsacademy voor jou één groot succes gaat worden. Mocht het onverhoopt toch niet voldoen aan je verwachtingen, stuur dan binnen 14 dagen gerust een mailtje en ik betaal je per direct en zonder vragen iedere cent terug.


Krijg ik persoonlijke ondersteuning tijdens het coachingstraject?

In de e-learning omgeving is er bij iedere module ruimte om je vragen te stellen. Deze vragen worden persoonlijk beantwoord. We stoppen pas als het volledig duidelijk is voor jou!


Ik heb al mijn eerste beleggingen lopen, is de Beleggingsacademy dan nog steeds geschikt voor mij?
Zeker! Mijn eerste belegging was op zijn zachts gezegd één groot drama. Ik raakte bijna mijn volledige inleg kwijt. Pas toen ik mij ging verdiepen in het beleggen en de juiste aandelen stappenplannen, technieken en strategieën toepaste, ging ik pas echt resultaat boeken. Grote kans dat dit ook voor jou geldt.


Hoe kan ik de trainingen volgen?Op het moment dat jij jouw plekje claimt in de Beleggingsacademy dan krijg je toegang tot de e-learning omgeving. Deze omgeving is geordend per module en filmpjes van maximaal 20 minuten. (zo hoef jij niet voortdurend naar informatie te zoeken) Daarnaast kun jij eenvoudig de opdrachten downloaden, persoonlijk vragen aan mij stellen en de training volgen waar en wanneer je maar wilt.


Ik heb geen idee waarin ik wil beleggen, wat nu?

Geen enkel probleem! In de eerste modules van de Beleggingsacademy leer je precies welke beleggingsinstrumenten er zijn en welke het beste bij jou passen. Gedurende de module leer jij precies welke strategie goed bij jou past. Voor je het weet heb je een duidelijk beeld waarin je wilt investeren zodat je een mooi rendement kunt maken, zonder dat je teveel risico neemt.


Hoe lang blijf ik toegang houden tot de content?

Daar kunnen wij heel kort in zijn. Op het moment dat jij je plekje claimt in de Beleggingsacademy blijf je levenslang toegang houden tot alle content van de Beleggingsacademy. Je lift ook automatisch mee op de content die we in de toekomst uit gaan brengen!

Schrijf je in

Krijg toegang tot de e-learning omgeving

Begin direct met leren met 14 dagen niet goed geld terug!