Over De BeleggingsAcademy

Brengt persoonlijke financiële ontwikkeling naar het onderwijs!

Missie

De reden van het ontstaan van de BeleggingsAcademy is omdat er een brandend verlangen is in de samenleving. Uit mijn studententijd weet ik, dat wanneer je iemand vraagt waarom hij studeert, één van de hoofdreden bestaat uit het verdienen van meer geld. Kortom, veel jongeren gaan naar school om "rijk" te worden. Vervolgens gaan zij leren over bedrijfskunde, communicatie, techniek, etc. Deze mensen willen rijk worden, waarom leren zij dus niet hoe zij met geld om moeten gaan? Ik kan dit niet begrijpen...

Ik geloof dat dit ook de oorzaak is van veel financiële problemen: Mensen hebben niet meegekregen hoe geld werkt!

En dit is ook een groot maatschappelijk probleem. Er zijn tal van samenlevingen uit elkaar gevallen omdat de kloof tussen arm en rijk te groot werd, een trend die wij in Nederland ook herkennen. Veel mensen leggen de schuld bij de rijken, maar ook ik geloof dat de oorzaak hier ligt bij een gebrekkige financiële educatie.

Om deze reden is de BeleggingsAcademy ontstaan uit een passie voor het lesgeven en financiën. Mijn doel is om persoonlijke financiële ontwikkeling naar het onderwijs te brengen! Ik geloof dat dit een einde maakt aan veel problemen.

Denk dus niet dat de BeleggingsAcademy slechts een online cursus is, het is een movement! Ik pak de problemen aan bij de kern!


De missie van de BeleggingsAcademy is om persoonlijke financiële ontwikkeling naar het onderwijssysteem te brengen! Dit is het belangrijkste vak aangezien de hele samenleving om geld draait. Ik ga het onderwijs innoveren!

Ons team

Robin

Eigenaar

Jij?

Denk jij te kunnen helpen? Neem contact met me op!

Onze diensten

De BeleggingsAcademy

Start je avontuur naar financiële vrijheid!

Gratis e-book!

Leer hoe je winstgevend kunt beleggen!

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Waardevolle informatie duidelijk uitgelegd
Ik heb veel bewondering voor de expertise die er is over het beleggen. Het tweede is dat al deze kennis ook duidelijk wordt overgebracht zodat ik het direct toe kan passen!
Valerie
Uitstekende coach & belegger
 Je komt ze vrijwel niet tegen: een succesvol belegger die een ander duidelijk kan uitleggen hoe het vak werkt.
Robin is een uitzondering, Hij combineert het talent van een goede belegger met dat van een uitstekende coach!
Marcel
Veel expertise
Ik ben al enige tijd aan het beleggen en alsnog kan ik zeggen dat ik enorm veel nieuwe dingen heb geleerd in de BeleggingsAcademy!
Niels