6 redenen om de online cursus beleggen voor beginners te volgen!

6 redenen om de online cursus beleggen voor beginners te volgen!

Naast de redenen om te beginnen met beleggen, zijn er ook voldoende redenen om de online cursus beleggen voor beginners te volgen. Hieronder worden deze zes redenen verteld. Heb jij nog meer redenen om de cursus te volgen? Laat deze dan achter in de reacties!

1. Geweldige Cursus

De online cursus beleggen voor beginners staat garant voor ruim vier uur aan videomateriaal, een hand-out met alle informatie over het beleggen, en verschillende opdrachten om jou optimaal voor te bereiden op de beurs. Allereerst krijg je de basis van het beleggen te weten, waardoor jij met de juiste mindset de beurs betreedt. Vervolgens wordt jou geleerd te ontdekken welke aandelen het meest aantrekkelijk zijn, en wanneer je deze moet kopen. Tot slot help ik jou om je beleggingsportefeuille samen te stellen.

2. Objectieve informatie

Echte objectieve informatie over het beleggen is schaars. De meeste mensen beseffen niet eens meer dat er onafhankelijke partijen zijn. Gelukkig is het cursusmateriaal van RM E-Courses samengesteld op basis van onafhankelijk bronnen van experts.

3. Voldoende expertise

Een docent die weet waar hij over spreekt. Zelf heb ik een cursus van acht weken gevolgd over het beleggen waardoor ik enorm veel heb geleerd over de aandelenmarkt. Er zijn veel boeken geraadpleegd van onafhankelijke experts en de laatste ontwikkelingen worden altijd op de voet gevolgd. Twijfel jij toch nog aan mijn expertise? Lees dan hier mijn blogs om jouw vertrouwen te winnen!

4. De weg naar financiële vrijheid

Deze cursus is de basis om op latere leeftijd van financiële vrijheid te genieten. Geloof me, het verschil tussen nu, of over vijf jaar beginnen met beleggen is groot. Nu heb je nog het belangrijkste dat een belegger kan hebben: dat is tijd!

5. Niet goed geld terug

Het aanschaffen van deze cursus brengt in geen enkel scenario negatieve gevolgen met zich mee! Als je de cursus toch helemaal niks vindt, krijg jij zonder enige discussie je geld terug. Je verlies dus hooguit twee uur van je tijd. Hier tegenover staat dat de cursus beleggen voor beginners de eerste stap kan zijn naar financiële vrijheid!

6. Gericht op de toekomst

Zelf ben ik ook nog hard aan het leren om een echte professionele belegger te worden. Zie deze cursus dus niet als een eenmalige investering maar als een samenwerking op de lange termijn. Alle kennis en ervaring die ik in de komende jaren opdoe zal ik dus ook zeker met jou delen!

Over de schrijver
Zelf ben ik van verlieslijdend belegger naar extreem winstgevend belegger gegaan. Dit heb ik gedaan door veel geld en tijd in kennis te investeren. Om deze reden breng ik zoveel gratis content naar buiten, de BeleggingsAcademy wil jou helpen je financiële doelen te behalen! Het is uiteindelijk mijn doel om persoonlijke financiële ontwikkeling naar het onderwijs te brengen.
Reactie plaatsen

Gratis e-book: De Succesvolste Beleggingsstrategieën 

De voordelen van dit e-book voor jou:

  • Gebruik maken van het principe van "Compound Interest"
  • Het toepassen van de taxatiemethode
  • Hoe je op de automatische piloot geld verdient met het beleggen
  • Een praktische benadering met voorbeelden uit het veld

Let op: zelfs "zakenmannen" die al 30 jaar in de beleggingswereld meedraaien kennen deze methoden niet

Wil jij voorkomen dat je geld verliest op de spaarrekening?

Claim dan direct jouw gratis e-book!

50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik hem naartoe sturen?
Gratis download