00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Eenmalige kans om exclusief member te worden van De Beleggingsacademy (zolang de teller loopt)

Meest gekozen

Jaarlidmaatschap

1.188,-
197,-
4 maanden gratis!
 • Wekelijkse updates van het laatste beursnieuws (t.w.v. €97)
 • 12 Beleggingsacademy Masterclasses (t.w.v. €297)

 • Praktijksessies (t.w.v. €100)

 • Aandelen reviews (t.w.v. €50)

 • De Beleggingsacademy Community (onbetaalbaar ;-))

 • Beleggingsacademy coachingstraject (t.w.v. €397)

 • The Professional Trading Program (t.w.v. €97)

 • The Fundamental Investors Guide (t.w.v. €150)


Totale waarde  €1.188,-


Vandaag  €197 per jaar 


Direct toegang


Prijsvast - nooit een verhoging zolang je lid bent

Maandlidmaatschap

24,99
Veilige keuze
  • Wekelijkse updates van het laatste beursnieuws (t.w.v. €97)
  • 12 Beleggingsacademy Masterclasses (t.w.v. €297)

  • Praktijksessies (t.w.v. €100)

  • Aandelen reviews (t.w.v. €50)

  • De Beleggingsacademy Community (onbetaalbaar ;-))

  • Beleggingsacademy coachingstraject (t.w.v. €397)

  • The Professional Trading Program (t.w.v. €97)

  • The Fundamental Investors Guide (t.w.v. €150)


  Totale waarde  €1.188,-


  Vandaag  €24,99 per maand


Direct toegang
Prijsvast - nooit een verhoging zolang je lid bent

Veelgestelde vragen

Tot wanneer is dit aanbod geldig?

Tot vanavond 23:59. Na een aantal maanden achter de schermen druk bezig te zijn geweest om unieke upgrades door te voeren in De Beleggingsacademy is dit de eerste keer dat we de deuren openen. Maar de deuren zijn maar voor beperkte tijd open, vanavond sluiten ze weer. 


Kan ik ieder moment opzeggen?

Ja, je kunt je lidmaatschap dagelijks opzeggen. Maar als je ziet hoeveel waarde we geven in de community is de kans klein dat je dit zou willen ;-).


Krijg ik niet te maken met tussentijdse prijsverhogingen?

Nee, het tarief waarvoor je jezelf hebt ingeschreven blijft hetzelfde zolang je lid bent, wel zo netjes :-)Hoe werkt de 100% tevredenheidsgarantie?

Ik weet zeker dat de Beleggingsacademy voor jou één groot succes gaat worden. Mocht het onverhoopt toch niet voldoen aan je verwachtingen, stuur dan binnen 14 dagen gerust een mailtje en ik betaal je per direct en zonder vragen iedere cent terug.


Hoeveel geld heb ik nodig om te beginnen met het beleggen?

Naast de investering in de Academy kun je al beginnen met beleggen met een klein (maandelijks) bedrag.  De strategieën die het afgelopen jaar het beste hebben gepresteerd zijn ook de strategieën waarbij je periodiek een klein bedrag inlegt.  


Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze cursus past bij jou als je opzoek bent naar manieren om je geld te laten groeien. Volgende groepen gaan zeker baat hebben bij dit coachingstraject:

 • De beginnende belegger. Misschien weet je nog helemaal niks over de beleggingswereld of heb je al een flinke dosis kennis. Deze cursus gaat jou enorm helpen bij de eerste stappen op de beurs.
 • De passieve belegger. Ben jij een belegger die niet veel handelt? Dan gaan de methoden en strategieën in dit traject jou zeker verder helpen.
 • De vaardige belegger. Ben jij een belegger die ook in de meer complexe instrumenten wilt beleggen als opties en turbo’s? Dan leer je hier in de Beleggingsacademy alles over.
 • Daytrader. Zelfs als je wilt gaan daytraden is deze cursus uitermate geschikt voor jou. Je krijg namelijk The Professional Trading Program helemaal gratis.


Wat krijg ik precies als lid van de Beleggingsacademy? Als lid van De Beleggingsacademy krijg je toegang tot alle coachingstrajecten die zijn uitgebracht door de Beleggingsacademy. Het is een ultieme all-in aanbieding waarin je toegang krijgt tot alle video’s, samenvattingen, hand-outs, stappenplannen en rekentools. Als bonus krijg je ook nog toegang tot The Professional Trading Program en The Fundamental Investors Guide.

Tot al deze coaching trajecten krijg je levenslang toegang, 7 dagen per week, op ieder apparaat.


Ik wil me aanmelden, wanneer krijg ik toegang

Na aanmelding krijg je direct een e-mail met je inloggegevens voor de Beleggingsacademy. Hiermee kun je direct inloggen in de e-learning omgeving waarin je toegang krijgt tot alle content. Je kunt dus binnen één minuut van start gaan.


Ik heb een baan of studie, hoeveel tijd gaat het beleggen mij kosten?

Beleggen hoeft helemaal niet veel tijd te kosten. Wist je dat de beste strategieën juist zo min mogelijk tijd in beslag nemen? Zo besteedt ik zelf niet meer dan een kwartier per maand aan mijn meest winstgevende strategieën.


Via welke broker moet ik beleggen, en hoeveel geld gaat mij dit kosten?

Van de Beleggingsacademy kunnen wij jou niet één specifieke broker voorschrijven aangezien de ervaringen met brokers sterk persoonsgebonden zijn. Wel helpen we jou op weg door zoveel mogelijk informatie te geven over verschillende brokers en leggen wij je uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een broker. De kosten hiervan zijn sterk afhankelijk van de keuze van je broker en de beleggingsinstrumenten. Vaak is een rekening openen gratis en betaal je een klein deel transactiekosten per transactie. Het is dus aan jou. Wordt het DeGiro, Mexem of Binck? In deze cursus leer jij zelf deze keuze te maken.


Zijn er verborgen kosten?

Binnen de Beleggingsacademy zijn er geen verborgen kosten. Bij veel andere coachingstrajecten zie je dat er bepaalde tools worden aangeraden waarvoor je moet betalen waardoor je uiteindelijk veel duurder uit bent.

Bij de Beleggingsacademy betaal je uitsluitend de eenmalige investering. Alle tools die wij jou in het coaching traject aanreiken zijn 100% gratis en direct te gebruiken. Geen verborgen kosten dus!Krijg ik persoonlijke ondersteuning tijdens het coachingstraject?

In de e-learning omgeving is er bij iedere module ruimte om je vragen te stellen. Deze vragen worden persoonlijk beantwoord. We stoppen pas als het volledig duidelijk is voor jou!


Ik heb al mijn eerste beleggingen lopen, is de Beleggingsacademy dan nog steeds geschikt voor mij?
Zeker! Mijn eerste belegging was op zijn zachts gezegd één groot drama. Ik raakte bijna mijn volledige inleg kwijt. Pas toen ik mij ging verdiepen in het beleggen en de juiste aandelen stappenplannen, technieken en strategieën toepaste, ging ik pas echt resultaat boeken. Grote kans dat dit ook voor jou geldt.


Hoe kan ik de trainingen volgen?Op het moment dat jij jouw plekje claimt in de Beleggingsacademy dan krijg je toegang tot de e-learning omgeving. Deze omgeving is geordend per module en filmpjes van maximaal 20 minuten. (zo hoef jij niet voortdurend naar informatie te zoeken) Daarnaast kun jij eenvoudig de opdrachten downloaden, persoonlijk vragen aan mij stellen en de training volgen waar en wanneer je maar wilt.


Ik heb geen idee waarin ik wil beleggen, wat nu?

Geen enkel probleem! In de eerste modules van de Beleggingsacademy leer je precies welke beleggingsinstrumenten er zijn en welke het beste bij jou passen. Gedurende de module leer jij precies welke strategie goed bij jou past. Voor je het weet heb je een duidelijk beeld waarin je wilt investeren zodat je een mooi rendement kunt maken, zonder dat je teveel risico neemt.100% tevredenheidsgarantie

Ik weet zeker dat dit aanbod direct van enorme toegevoegde waarde zal zijn in jou belegging carrière. Mocht het toch nog tegenvallen? Dan krijg je binnen 14 dagen zonder discussie je geld terug. Je kunt niet verliezen!

Schrijf je in

Krijg toegang tot de e-learning omgeving

Begin direct met leren met 14 dagen niet goed geld terug!