Een winstgevende beleggingsmethode in 5 dagen

De bewezen formule om stap-voor-stap je geld te laten groeien en een passive inkomstenbron op te bouwen!

Alles uit deze challenge halen? Wordt exclusief member van De Beleggingsacademy voor maar €1.-!

Claim het Membership


Je kunt op ieder moment kosteloos opzeggen
Robin Meijer, Oprichter van De Beleggingsacademy

Aangenaam, mijn naam is Robin Meijer

Ik ben mezelf al ruim 8 jaar aan het verdiepen in de meest effectieve beleggingsstrategieën. Ik heb trainingen gevolgd, boeken gelezen, vele proefrekeningen geopend en ook een hoop leergeld betaalt in de vorm van "verlies" op de beurs. Maar het heeft zich uitbetaald...

Want stel je eens voor dat er een manier is om iedere maand een paar honderd euro te investeren in nog geen 5 minuten tijd. Stel je eens voor dat dit bedrag over een aantal jaar kan uitgroeien tot enkele tonnen en dat jouw dividendinkomsten oplopen tot duizenden euro's per kwartaal.

Toen ik dit eenmaal onder de knie had is het snel gegaan. Inmiddels heb ik al enkele tienduizenden euro's in de markt zitten waarmee ik een extra inkomen heb gecreëerd en bouw aan een vermogen. 

Precies dit is de reden De Beleggingsacademy al 5 jaar jouw partner is op de beurs. Ik laat hierin precies zien hoe jij jouw vermogen over de lange termijn kunt laten groeien voor meer financiële rust, vrijheid en een gelukkiger leven. Inmiddels hebben we al ruim 500 cursisten geholpen in dit avontuur.

500+

cursisten geholpen

€30.000+

in de markt zitten

5

jaar jouw partner op de beurs
€ 197,-
€ 1,-

"Het meest complete coaching traject dat jou stap-voor stap omtovert van leek naar winstgevend belegger" 

 • Je krijgt een vast stappenplan die jij maar hoeft te doorlopen om een potentieel winstgevend aandeel te selecteren zodat jij zonder veel tijd en kennis een mooi rendement kunt maken.
 • Je leert in welke instrumenten jij kunt beleggen en hoe deze werken zodat jij hier direct in kunt handelen als een mooie kans zich voordoet en jij voorkomt dat je geld verliest door onwetendheid. 
 • Jij leert de basis van de economie zodat jij weet welke beleggingen het beste renderen per fase van de economie waarmee jij zelfs in slechte tijden je geld kunt laten groeien. 
 • Jij leert hoe jij koersen kunt lezen en hier patronen in kunt ontdekken zodat jij precies weet op welk moment jij in moet stappen zodat jij kunt leven als een echte "trader" met een locatie onafhankelijk inkomen.
 • Jij leert hoe je een beleggingsplan maakt die past bij jouw situatie waarmee jij nooit meer risico neemt dan dat bij jou situatie past. Zo blijf jij financieel gezond en laat je jouw geld op verantwoorde wijze groeien.
 • De meest effectieve strategieën die al werken zonder veel tijd en geld te investeren waarmee jij met slechts een klein bedrag en een half uur per maand kunt starten zodat je niet iedere avond kwijt bent aan het beleggen.
 • Een complete module waarin jij leert hoe je jouw eerste transactie uit kunt voeren, van het kiezen van een broker tot het klikken op de "koop" knop. Na het volgen hiervan ben jij in staat om te starten met het beleggen. 
 • De #1 indicatoren die jij moet kennen om het risico van jouw belegging in te schatten waarmee jij kunt voorkomen dat je geld verliest op de beurs dit betekent dat jij niet ieder uur van de dag bezig bent met het beleggen. 
 • De methoden en strategieën zijn gebasseerd op de zwakte en emotie van andere beleggers. De methoden zijn dus 100% future proof zodat jij een blauwdruk heb waarmee je zowel nu als in de toekomst winst kunt maken.
 • Je leert hoe je je dividendinkomsten effectief in kunt zetten waarmee jij een structurele, wederkerende inkomstenbron kan creëren zodat je kunt bouwen aan je passieve inkomsten.  

Rudy Geens

Ik sta als eerst in de rij!

Het coachingstraject was elke euro en elke minuut die ik er in geïnvesteerd heb meer dan waard.

En mocht Robin morgen met nieuw materiaal komen, dan sta ik eerste in de rij om het te downloaden.

          Als member van De Beleggingsacademy krijg jij toegang tot                   
 null

Toegang tot hét Beleggingsacademy coachingstraject (t.w.v. €1.497,-)

  Dit zit er in het Beleggingsacademy coachingstraject: 


  Dit is een coachingstraject dat bestaat uit 7 delen. Het is het ultieme totaal coachingstraject waarin je stap voor stap wordt omgetoverd van leek naar winstgevend belegger; Na inschrijven krijg je direct toegang tot de e-learning omgeving. De video's staan hier duidelijk geordend per deel die je altijd en overal kunt bekijken. Mocht je behoefte hebben aan persoonlijke ondersteuning kun je onder iedere video jouw vragen stellen en hier wordt altijd persoonlijk op gereageerd. Het coachingstraject bestaat uit: 
  • Deel 1: Het Fundament onder jouw beleggingen
  • Deel 2: Alle beleggingsinstrumenten en hoe deze werken. 
  • Deel 3: De fundamentele analyse
  • Deel 4: De technische analyse
  • Deel 5: Jouw Beleggingsplan
  • Deel 6: De #1 beleggingsstrategieën
  • Deel 7: Jouw eerste transactie.
 null

De Beleggingsacademy Community (t.w.v. €300,-)

Als member van de Beleggingsacademy kom je in onze community. Dit is een warm bad met gelijkgestemden die ook serieus zijn om een extra inkomen en een vermogen op te bouwen met het beleggen. In deze community kun je al jouw vragen stellen, je succesen delen, je analyses delen en leren van de analyses en ideeën van andere. 

Je kunt van andere beleggers dus precies zien welke strategieën zij toepassen en waarom en je kunt analyses vinden van verschillende bedrijven. Dit is dé inspiratie die jij nodig hebt in jouw beleggingsavontuur. 

Kennis Delen

Leer van de successen van andere beleggers. Iedereen kan zijn analyses, strategieën, aankopen en resultaten delen. Dus gebruik dit als inspiratie of vraag feedback. 

Netwerken

Breid je netwerk uit met andere die serieus zijn over hun financiële toekomst! Waar je in privékringen misschien als een "gekkie" gezien wordt, kom je bij  De Beleggingsacademy alleen maar gelijkgestemden tegen!

Challenges

Doe mee met challenges om grote sprongen te maken in jouw beleggingsavontuur en persoonlijke financiën. Denk aan challenges om binnen een aantal dagen naar je eerste aankoop toe te werken.
 null

+ De Beleggingsacademy Praktijk Sessies (t.w.v. €200,-)

We verwachten niet van jou dat je na het volgen van de theorie direct klaar bent om rendement te maken op de beurs. Met een goede basis aan theorie ben je op de helft. Maar om echt een kickstart te geven aan jouw beleggingsavontuur heb je ook praktijk nodig.

Daarom hebben we een programma ontwikkeld met praktijksessies.Je krijgt iedere maand een nieuwe casestudy video waarin ik precies uitleg welke beleggingsinstrumenten ik heb aangekocht, welke analyses ik heb uitgevoerd, hoe ik deze heb aangekocht en welke resultaten ik hiermee heb behaald.

Hiermee zie jij de theorie direct in de praktijk komen door te leren van de werkwijze van een ervaren belegger. Je krijgt onder meer de volgende praktijksessies:

Heel praktisch!

Alles wordt haarfijn uitgelegd aan de hand van duidelijke voorbeelden. Ook wordt je aan het werk gezet met opdrachten om de technieken direct in de praktijk toe te passen!

Jeroen Meering

Mooie voorbeelden!

Uren vol aan waardevolle informatie en oefeningen die tijdens het toepassen stukje bij beetje steeds praktischer worden. Hartstikke bedankt hiervoor!


Roy Kleyweg

Heldere Uitleg
De basistechnieken worden op een heldere manier uitgelegd. Na elke module is er gelegenheid om vragen die stellen die door Robin uitgebreid worden beantwoord.
Merijn Woudt

+ BONUS 1: The Professional Trading Program t.w.v. €997,- 

Waar beleggen je helpt om een passief inkomen op te bouwen, helpt het traden jou om een locatieonafhankelijk inkomen op te bouwen. Waar je bij beleggen koopt en pas over 10 jaar verkoopt, wil je met het traden winst maken op de korte termijn. Bij aanmelding tot de Beleggingsacademy krijg je automatisch toegang tot hét unieke coachingstraject: The Professional Trading Program waar je precies leert hoe je winstgevend kunt traden!

+ BONUS 2: The Fundamental Investors Guide t.w.v. €997,- 

Het fundamenteel beleggen is veruit de meest krachtige vorm van beleggen. Deze manier van beleggen staat aan de basis van het succes van grote beleggers als Warren Buffet. Bij aanmelding tot de Beleggingsacademy krijg je als bonus ook toegang tot dit coachingstraject. Hierin leer je het stappenplan van een fundamenteel belegger. We duiken samen in de resultatenrekening, balansen & cashflow statements om het bedrijf te analyseren!

Totale waarde: €3.991,-

Alleen nu: eerste maand voor €1,-


 • A- tot Z videocursus bestaande uit 7 delen
 • De Beleggingsacademy praktijksessies
 • Toegang tot De Beleggingsacademy Community
 • The Professional Trading Program
 • The Fundamental Investors Guide
 • Automatisch toegang tot alle toekomstige lanceringen

Claim jouw Membership voor slechts 1 euro de eerste maand

Claim het exclusieve Membership
Na de eerste maand kun je kosteloos opzeggen, of doorgaan in de academy tegen het standaard tarief :-)